Top 3 privacyschermen

Top 3 privacyschermen

Als het gaat om het creëren van privacy, het afbakenen van gebieden of het toevoegen van esthetische waarde aan een tuin of terras, zijn schermen een uitstekende oplossing. Bij Bamboo Import bieden we een breed scala aan schermen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en toepassingen. In deze blog bespreken we de 3 best verkochte schermen op onze website.

1. Bamboe Matten
De Bamboe Mat is ons meest populaire product. Het is gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke bamboestokken die met behulp van gegalvaniseerde ijzerdraad zijn samengebonden. De mat is gemakkelijk te installeren en kan worden aangepast aan de gewenste hoogte en breedte. Het bamboescherm op rol biedt een natuurlijke uitstraling en is ideaal voor het afbakenen van gebieden en het creëren van privacy.


2. Riet Matten
Onze Riet Matten zijn gemaakt van natuurlijke materialen en bieden een rustieke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes en zijn gemakkelijk te installeren. Riet Matten zijn ideaal voor het afdekken van lelijke muren en hekken en bieden privacy en bescherming tegen wind en zon.

3. Wilgen Matten
Een Wilgen Mat is een soort mat gemaakt van dunne wilgentakken die aan elkaar zijn gebonden. Ze worden vaak gebruikt als een natuurlijk en decoratief scherm voor privacy in tuinen en op balkons. Wilgen Matten kunnen ook worden gebruikt voor het afschermen van gebieden in de natuur, zoals het afbakenen van een moestuin of het beschermen van jonge bomen tegen wilde dieren. Wilgen Matten zijn duurzaam en gaan over het algemeen lang mee, en ze zijn relatief gemakkelijk te installeren.

Bij Bamboo Import bieden we een breed scala aan matten, elk met hun eigen unieke eigenschappen en toepassingen. Of je nu op zoek bent naar privacy, esthetische waarde of gewoon een decoratief element, wij hebben het scherm dat aan jouw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt over onze producten of als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste scherm voor jouw specifieke behoeften.

In een groene toekomst investeren? Koop carbon removal credits en help de aarde te herstellen!