Menu
Your Cart

BOOK YOUR APPOINTMENT FOR COLLECTION OR SHOWROOM

Reviews


Sort
Limit

Petra B 18/07/2021

Heel sfeervol

Wij hebben ze bevestigd onder de overkapping, tegen een houten wand van de schuur. Ziet er prachtig uit. Houd er wel rekening mee dat er openingen zijn tussen de latjes, variërend van 2-10mm. Je kunt er dus wel doorheen kijken. In ons geval geen probleem.

Rating
Helpful (6) Not helpful (1)

Jonna 22/06/2021

Leuk maar breekbaar

Het ziet er leuk uit maat let wel op dat de rietmatten erg kwetsbaar zijn en dat je je verzendkosten niet terug krijgt. Ik had achteraf toch liever een gespleten bamboemat gekocht ongeveer dezelfde prijs maat minder kwetsbaar als riet. Aangezien die wel op sommige plekken beschadigd is met de post

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Anniek 11/06/2021

Prachtige en stevige bamboemat!

Makkelijk te vast te zetten (dmv speciale schroeven en boortje). En het is heel stevig materiaal en staat ook heel mooi! Fijne en snelle service!

Rating
Helpful (4) Not helpful (0)

W de Jong 03/06/2021

Bamboe schermen.

Prachtige bamboe schermen.Het ziet er nog mooier uit dan op de foto. Zeer degelijk gemaakt. Tegen oude schutting geplaatst.

Rating
Helpful (4) Not helpful (0)

Femke 31/05/2021

Rieten rolgordijnen

Mooi grote brede rieten rolgordijnen! Maar jammer van het witte oprolkoord. Dat had echt zwart of naturel moeten zijn. En de 'rem' om het rolgordijn ingerold te houden, werkt alleen als je die met de hand induwt. Dat betekent iedere x op een krukje staan om dat te doen. Maar het ziet er prachtig uit, dus blij mee

Rating
Helpful (7) Not helpful (0)

Tony 30/05/2021

Tropische look

Een lelijk uitzicht met deze bamboemat geweldig weggewerkt.sfeervol en degelijk product. Makkelijk werkbaar. Aan dikke aanrader.
Speciaal compliment voor de service/call centra. De dames zijn klantvriendelijk, zeer hulpvaardig en meedenkend in oplossingen!! Klasse.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Jacco Weststrate 16/05/2021

Bamboe dak pergola

We hebben twee bamboematten van 2,50 x 2,50 m losgehaald en op maat gezaagd zodat ze in stukken tussen de liggers van onze taps toelopende pergola passen. Het loshalen en weer aan elkaar vastmaken gaat heel gemakkelijk met het staaldraad. Je moet even flink doorknippen, maar met een tang kun je het er terug rond buigen. Het zagen met de Japanse trekzaag ging op zich heel goed. Maar hoe meer we gezaagd hadden, des te lastiger werd het om helemaal door de stok heen te komen. Het laatste stukje hebben we dan ook nogal eens door moeten knippen.
We zijn helemaal tevreden over het resultaat. Het ziet er strak uit en is waarschijnlijk ook veel degelijker dan de wilgentakken die er eerst op lagen. Deze gingen na twee jaar doorzakken. De schermen zijn niet goedkoop, maar je hebt er wel wat moois voor!

Rating
Helpful (3) Not helpful (0)

Patty 24/04/2021

Geweldig spul!

Maar heel weinig nodig voor mega veel resultaat en super makkelijk aan te brengen. Ik wil voortaan niets anders meer voor bamboo spullen

Rating
Helpful (4) Not helpful (0)

Debby 21/04/2021

Werkt niet goed

Drie jaar geleden schutting aangeschaft, ieder jaar schutting schoongemaakt en met booster behandeld, maar eerste jaar werkte de ontgrijzer nog wel, maar nu maar op een paar plekke .

Rating
Helpful (3) Not helpful (2)

Rieti 26/03/2021

Goede snelle service

Voldoet aan alle verwachtingen

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Ronald Bastiaans 02/03/2021

Bambooscherm Java zwart

Ik ben op zoek in de maten 155 breedx 200 cm hoog; Zijn deze verkrijgbaar?

Rating
Helpful (1) Not helpful (7)

smoes 01/01/2021

Maten van deze bamboe hekken.

Ik ben op zoek naar een paar van deze bamboe hekken, liefst in de maat van 80-90 breed en 180 hoogte. Zijn deze maten beschikbaar bij jullie, graag zie ik een antwoord hierop retour. Groet, Jan Smoes.

Rating
Helpful (1) Not helpful (3)

Björn 26/10/2020

Prachtig resultaat en de Bamboe schermen zijn heel eenvoudig te plaatsen.

Hierbij de voor en na situatie. Zeg nou zelf. Schitterend toch?

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Frans Pijnenburg 19/09/2020

Hr

Vandaag laatste hand gelegd aan het wegwerken van 30 jaar oude schutting met pergola van de buren .
Hiervoor halve bamboe palen schermen gebruikt .
Super handig te plaatsen en wegen niet zoveel.
Omdat ik in de breedte een scherm ingekort heb bleven er mooie palen over om pergola mee te beklede.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Paul Smulders 19/09/2020

Japanse bamboe zaag

Nog een foto van het resultaat van het Japanse Ginkaku-ji gati hek met de Japanse bamboe zaag.

Attachment
Rating
Helpful (7) Not helpful (0)

Paul Smulders 19/09/2020

Japanse bamboe zaag

Onlangs heb ik een Japans Ginkaku-ji gati hek van bamboe gemaakt. Bij het bestellen van de bamboestokken e.d. heb ik meteen een bamboo zaagje mee besteld. Was benieuwd of het wel wat zou zijn. Het is een super scherp en heel fijn zaagje om mee te zagen dat moeiteloos door de bamboestokken zaagt. Het zaagt zuiver zonder rafelingen en splinters. Je kunt zonder moeite millimeters van de bamboestok afzagen om de stokken precies op maat te zagen. Bij een volgende bestelling bij Bamboo heb ik meteen een nieuw reserve zaagje  gekocht. Ik heb meer dan tweehonderd bamboestokken doorgezaagd en het zaagje is nog steeds behoorlijk scherp. Een echte aanrader en het geld zeker waard en ben blij dat ik het heb gekocht. Op de foto kun je zien hoe dun, zuiver en strak je een millimeter kunt afzagen,... en het uiteindelijke resultaat.

Attachment
Rating
Helpful (16) Not helpful (0)

Schuitema 02/09/2020

Trapleuning

perfect geholpen met mijn trapleuningen en hoofdbord voor mijn bed

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

rick driesssen 07/08/2020

Staat leuk.

Heb met veel plezier de pergola in elkaar gezet maar heb wel schoren erbij besteld want zonder is ie niet stevig genoeg. Ook heb ik een lange boor in de bouwmarkt gehaald want het bijgeleverde kleine boortje kan niet door twee palen tegelijk waardoor je bijna niet in één lijn kunt komen.
De speciale paalhouders bleken helemaal niet te koop dus ik heb hem zo op de stenen gezet.
Ben geen klusser maar het is me in mijn eentje gelukt dus zit toch met een voldaan gevoel te kijken.
Het hout splijt enorm dus ik hoop dat ie in elkaar blijft zitten. Ik zou zelf achteraf een duurdere bamboe hebben genomen

Rating
Helpful (4) Not helpful (0)

Joke Looyenga 11/07/2020

Rietschermen extra dik

Vandaag de rietschermen tegen de lelijke schuttingen geplaatst. De rietstengels zitten mooi dicht tegen elkaar aan. Uitstekende kwaliteit en prima service.

Rating
Helpful (17) Not helpful (0)

Jessica 03/07/2020

Nieuwe bamboe schutting ;)

Gisteren de gespeten bamboe schutting gezet. Ging heel makkelijk. Zo blij en mooi. Goede service echt top!

Rating
Helpful (4) Not helpful (0)
Showing 1 to 20 of 742 (38 Pages)