Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Frans Pijnenburg 19/09/2020

Hr

Vandaag laatste hand gelegd aan het wegwerken van 30 jaar oude schutting met pergola van de buren .
Hiervoor halve bamboe palen schermen gebruikt .
Super handig te plaatsen en wegen niet zoveel.
Omdat ik in de breedte een scherm ingekort heb bleven er mooie palen over om pergola mee te beklede.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Paul Smulders 19/09/2020

Japanse bamboe zaag

Nog een foto van het resultaat van het Japanse Ginkaku-ji gati hek met de Japanse bamboe zaag.

Attachment
Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Paul Smulders 19/09/2020

Japanse bamboe zaag

Onlangs heb ik een Japans Ginkaku-ji gati hek van bamboe gemaakt. Bij het bestellen van de bamboestokken e.d. heb ik meteen een bamboo zaagje mee besteld. Was benieuwd of het wel wat zou zijn. Het is een super scherp en heel fijn zaagje om mee te zagen dat moeiteloos door de bamboestokken zaagt. Het zaagt zuiver zonder rafelingen en splinters. Je kunt zonder moeite millimeters van de bamboestok afzagen om de stokken precies op maat te zagen. Bij een volgende bestelling bij Bamboo heb ik meteen een nieuw reserve zaagje  gekocht. Ik heb meer dan tweehonderd bamboestokken doorgezaagd en het zaagje is nog steeds behoorlijk scherp. Een echte aanrader en het geld zeker waard en ben blij dat ik het heb gekocht. Op de foto kun je zien hoe dun, zuiver en strak je een millimeter kunt afzagen,... en het uiteindelijke resultaat.

Attachment
Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Schuitema 02/09/2020

Trapleuning

perfect geholpen met mijn trapleuningen en hoofdbord voor mijn bed

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

rick driesssen 07/08/2020

Staat leuk.

Heb met veel plezier de pergola in elkaar gezet maar heb wel schoren erbij besteld want zonder is ie niet stevig genoeg. Ook heb ik een lange boor in de bouwmarkt gehaald want het bijgeleverde kleine boortje kan niet door twee palen tegelijk waardoor je bijna niet in één lijn kunt komen.
De speciale paalhouders bleken helemaal niet te koop dus ik heb hem zo op de stenen gezet.
Ben geen klusser maar het is me in mijn eentje gelukt dus zit toch met een voldaan gevoel te kijken.
Het hout splijt enorm dus ik hoop dat ie in elkaar blijft zitten. Ik zou zelf achteraf een duurdere bamboe hebben genomen

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Joke Looyenga 11/07/2020

Rietschermen extra dik

Vandaag de rietschermen tegen de lelijke schuttingen geplaatst. De rietstengels zitten mooi dicht tegen elkaar aan. Uitstekende kwaliteit en prima service.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Jessica 03/07/2020

Nieuwe bamboe schutting ;)

Gisteren de gespeten bamboe schutting gezet. Ging heel makkelijk. Zo blij en mooi. Goede service echt top!

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Marko 26/05/2020

Bamboe schermen

5 stuks opgehaald met een prachtig resultaat

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Marleen 22/04/2020

Zeer tevreden! Goede service

Zeer tevreden over de service. Per mail op de hoogte gehouden wanneer de matten geleverd zouden worden. De matten waren goed ingepakt. Ziet eruit zoals op de plaatjes! Iets wat witte aanslag , dit is er makkelijk af te borstelen met een stoffer en een natte doek. Heel erg tevreden! Aanrader!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

H. Bervoets 13/04/2020

Mrs

Aflevering ging niet helemaal vlekkeloos. Je kunt zelf een datum kiezen, inclusief zaterdag, maar het blijkt dat alleen op maandag t/m vrijdag wordt geleverd. De wijziging die ik vervolgens op zondag deed, is niet doorgelopen, want maandag stond het pakket tegen m'n voordeur, zonder toestemming te hebben gegeven dat het pakket ergens kon worden neergezet. Gelukkig was het compleet, onbeschadigd en is het niet gestolen.

De bamboe is prima en zoals op de foto. Makkelijk te bevestigen met de mee bestelde schroeven (te veel, want achteraf gezien is om de 20 cm schroeven niet mooi). Ik vraag me wel oprecht af of de levensduur van 7 jaar wel reëel is als ik de kwaliteit bekijk. Zeker in ons klimaat. Maar goed, voor die 20 euro is het een goede prijs-kwaliteit verhouding, denk ik.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

René Schouten 03/04/2020

De natuur in de tuin gehaald

Wat zijn wij blij dat wij deze Giant Bamboe poort hebben besteld... hier kan geen hardhouten poort tegenop... met deze bamboe poort hebben we voor ons gevoel geen ‘poort’ geplaatst, maar wel een stukje natuur in onze tuin gehaald!

We zijn dus heel tevreden met onze aankoop, maar we hebben ook een aanmerking. Aan de achterzijde van de poort sluiten de bamboe palen lang niet zo mooi op elkaar aan als aan de tuinzijde (zie foto’s). Voor ons geen reden om de poort niet te accepteren, maar wel een hint richting Bambooimport om hier secuurder mee om te gaan... achter wonen ook mensen zei mijn oma altijd...

Zwart beslag hadden wij nog mooier gevonden dan het RVS (want onopvallender), maar we zijn DIK tevreden... dit is de mooiste poort die wij na lang zoeken hebben kunnen vinden!

Rating
Helpful (3) Not helpful (0)

Amber 29/03/2020

Bamboo

Wij hebben vrijdag 2 stuks gekocht in beverwijk een hele lieve vrouw heeft ons geholpen ze hadden deze nieuw binnen gekregen extra dik super mooi wij hebben het gister op ons balkon vast gemaakt en het zit zo mooi wij gaan zeker hier nog wat bestellen

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Laura Meijer 22/03/2020

Zeer tevreden

Mijn tuin kreeg een hele andere uitstraling door de mooie bamboematten. Eenvoudig in te korten. Binnenkort ga ik nog meer rollen bestellen voor een overkapping! Heel erg bedankt voor de goede en snelle service!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Rob Vermeulen 18/03/2020

Mooi materiaal

De rollen kwamen wat vochtig binnen. Na met een natte stoffer schoongemaakt te hebben, kwam er een pareltje uit. 1 gebruikt als achterwand van onze boxspring. Helaas wat aan de prijs. Anders graag meer genomen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Kim 15/03/2020

Heel mooi

Onze oude schutting voorzien van de bamboematten. We hebben deze vast geniet met een tacker, omdat we de sluitringen niet mooi vonden. De nietjes zijn niet te zien, erg mooi zo. Alleen moet ik nog een mat bij bestellen, want ze zijn korter dan 5 meter

Rating
Helpful (5) Not helpful (0)

F. Wiersma 05/02/2020

Hr.

1-2-2020 besteld, 4-2-2020 geleverd op onjuist adres door besteldienst. Alles door contact met Bamboo goed gekomen. Keurig verpakt. Hartelijk bedankt. Groet FW

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

H meindertsma 13/09/2019

In werkelijkheid nog mooier

Mooie zwarte bamboe schutting geplaatst. Project wat in mijn hoofd zat en in werkelijkheid nog mooier is.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Gerdez 13/09/2019

Rieten matten op balken van aanbouw

Om de golfplaten op het dak van de aanbouw aan het zicht te onttrekken heb ik eerst rieten matten op de balken gelegd Zo geeft het een mooier geheel in de aanbouw.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Smits 13/09/2019

Prachtige bamboeschermen

Prachtige bamboeschermen van 2.40 hoog.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Rick van de Stolpe 12/09/2019

Overkapping aan de onderkant bekleed

Met gespleten bamboe rollen van 5x2 meter de overkapping aan de onderkant bekleed. Lastig klusje maar met mooi resultaat.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 1 to 20 of 725 (37 Pages)