Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Anastasia Rodriguez 15/05/2019

Tevreden met het resultaat

Wij zijn helemaal tevreden met het resultaat. Hierbij een foto.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Youri Broer 15/05/2019

Deze bamboe matten zijn perfect

Er stond een kaal hekwerk. Vanuit hier gezocht naar een natuurlijk effect. Deze bamboe matten zijn perfect en de uitstraling is 100% oosterse rust. Dit is perfect om de balans te vinden met de drukke maatschappij. Als de border gebouwd is kom er een afdakje met bamboe om er 1 geheel van te maken.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Hester de Groot 15/05/2019

Tropische dakbedekking

Zo blij met de nieuwe dakbedekking voor ons schuurtje. Het ziet er supergezellig uit en het voelt alsof we op vakantie zijn als we op ons terras zitten. Superblij en happy met deze tropische dakbedekking.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Berd Boerema 14/05/2019

Bamboe prieel

Ons heerlijk prieel. We hopen er jaren van te genieten.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Melanie Daverveld 14/05/2019

Bamboe xylofoon

De Molenwijkschool in Boxtel is een school die in contact staat met natuur en groen. Vooral het schoolplein is een prachtig voorbeeld hoe natuur en educatie hand in hand kunnen gaan. Vanuit de school en ouders van de Tuincommissie worden er jaarlijks plannen uitgezet om het schoolplein nog mooier maar vooral leuker te maken. Met de bamboe van bamboo import is er voor de kinderen een xylofoon gebouwd. Prachtige muziek klinkt nu naast het lachen op het schoolplein.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Marijke den Hertog 14/05/2019

Prachtige pergola

Aan het begin van de lente deze prachtige pergola geplaatst. Nu wachten op het mooie weer, zodat we heerlijk overdekt van ons terras kunnen genieten!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Frank Kroese 13/05/2019

Een metamorfose met zwarte bamboe

Pas verhuisd, maar de tuin heeft een lelijke dikke coniferenhaag. Dode stukken en vergroeid met daarin een metalen hek. Een metamorfose met Zwarte bamboe!
Ook de restjes zijn gebruikt. Het resultaat mag er zijn! Heel veel positieve reacties! Geen van deze mensen hadden het ooit gezien.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Gert Minkjan 13/05/2019

Mediterraan aandoende patio

Onze woning, deel uitmakend van een project dat is ontworpen door een Indiase architect, ligt in de "Verborgen zone", is geïnspireerd op de middeleeuwse Muurhuizen van Amersfoort. De Mediterraan aandoende patio geeft een besloten sfeer, anderzijds vraagt de opening naar de aangrenzende vlonder boven het water om enige beschutting. De bamboe leent zich, door gebruik op een manier waarop het zicht van (en naar) buiten behouden blijft, hier qua sfeer en doel naar onze mening uitstekend voor.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Iris Berents 13/05/2019

Bamboe badkamermeubel

Omdat wij erg van bamboe houden hadden we voor ons nieuwe huis het idee om deze houtsoort te verwerken in de badkamer.
We hebben lang gezocht naar een badmeubel naar wens maar konden deze helaas niet vinden.
Vandaar dat we besloten hebben het bamboe bij Bambooimport te laten zagen en vervolgens zelf in elkaar te zetten. Zo konden we het meubel ook precies op maat maken.
Het resultaat mag er zijn, vinden wij!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Nathalie Ockeloen 12/05/2019

Gezellige kijk

We hadden heel veel inkijk door het lange raam, maar wij wilde het niet dicht hebben, door er bamboe neer te zetten krijgen wij toch een heel gezellige kijk naar buiten en weinig inkijk in huis.

En we hadden nog een stukje over en daar heb ik een plantje in gedaan en ook in de tuin gezet, idee heb ik opgedaan in Thailand.

En heel leuke complimenten van mensen gehad en waar ik de bamboe vandaan heb.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Rico wigman 12/05/2019

Spa met bamboo import rietmat

Spa met bamboo import rietmat.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Rem Bosman 11/05/2019

Bamboe pergola en schutting

Heb mijn tuin ingericht met een zwarte bamboe pergola en bijpassende schutting.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Anna Gomes 11/05/2019

Bamboe in pot

Zelf verzonnen en gemaakte kunst van jullie bamboe!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Miriam Xhaflaire 11/05/2019

Gespleten bamboemat gebruikt als zonwering

De gespleten bamboe mat 2/5 gebruikt als zonwering. Super gaaf resultaat.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Kyra Wennekes 11/05/2019

Prachtige oase van rust

Wij hebben in onze achtertuin een prachtige oase van rust gecreëerd, met dank aan jullie rietmatten!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Toon vd Boom 10/05/2019

Bamboe prieel dakje

De bestelling is goed aangekomen, en naar mijn mening iets mooi van gemaakt: dakje van het prieeltje (het filtert de zonnestralen).

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Kees Zwinkels 09/05/2019

Bamboe schermen in de blanke botenlak

Afgelopen vrijdag heb ik een aantal halfronde bamboe schermen bij jullie gekocht. Ik ben er erg blij mee.

Ik heb de schermen eerst in de blanke botenlak gezet waardoor ze mooi gaan glimmen. In bijgaande foto is het resultaat te zien van de eerste 5 schermen die ik gemonteerd heb.

Rating
Helpful (3) Not helpful (1)

Arthur van Pampus 09/05/2019

Zelf gemaakte bamboe zitkamerlamp

Zelf gemaakte zitkamerlamp met Tali bamboepaal (Ø 7-8 x 200 cm) en Manilla touw (6 mm x 25 m) met dank aan @Bamboe Import.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Nick bezemer 08/05/2019

Expeditie vlietland

De waterproef van expeditie vlietland.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

André Poorthuis 08/05/2019

Koivijver met Japanse uitstraling

Vorig jaar eerst een schutting deel met de halve bamboe panelen bekleed. En een afscheiding dwars in de tuin geplaatst met de volle ronde schutting delen. Dit allemaal bij de koivijver om het een meer Japanse uitstraling te geven.

Van 7 bamboe palen die ik had overgehouden, heb ik de afgelopen week een pergola gemaakt. Ben dus uitermate tevreden over de geleverde bamboe producten van u.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)
Showing 181 to 200 of 726 (37 Pages)