Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

M. Pillay 05/05/2019

Afdekken van een multikleur muur!

Afdekken van een multikleur muur! Zit er nu erg mooi uit.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Nathalie van Noppen 05/05/2019

Blij met onze bamboe in de tuin

Bedankt voor de goede service en snelle levering, we zijn ontzettend blij met onze bamboe in de tuin. We hebben het gebruikt om onze saaie muur van de schuur te camoufleren en voor een heerlijk afdakje om in de schaduw te kunnen zitten. We hebben de bamboe in de houtolie gezet zodat het een iets warmere uitstraling heeft.

Rating
Helpful (3) Not helpful (1)

Esther van der Heiden 05/05/2019

Prachtige sfeer

Na jaren riet nu eens wat anders, BAMBOE, wij zijn klaar voor de zomer! Zijn er helemaal blij mee, wat geeft dit sfeer.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

W Bergkamp 05/05/2019

Bamboemat voor balkon

Ik heb een zwarte bamboerol van 2m op de scheidingsmuur van mijn balkon bevestigd en daarmee de vreselijk bakstenen gecamoufleerd en zo mijn balkon een Aziatisch tintje gegeven.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Van kenhove eddy 03/05/2019

Rieten zonnewering

Zonnewering goed gelukt met 2 rietmatten 200x 600.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Nikki pieper 03/05/2019

Oogt luchtig en staat super gezellig

Wij hadden vorig jaar een kleine overkapping geplaatst. 1 kant was nog open , nu vond ik deze website met de bamboematten en toen kwam het idee om de open kant te voorzien van een bamboemat. Het oogt nog steeds luchtig en staat super gezellig.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

John 02/05/2019

Bamboematten op de bestaande schutting gemonteerd

De buren hadden zonder enig overleg plotseling een hoge schutting geplaatst waardoor het zicht voor ons gewoon niet fraai werd. We hebben toen besloten om met minimale (relatief goedkope) middelen eenvoudig het probleem op te lossen door gebruik te maken van bamboematten. De bamboematten zijn met schroeven op de bestaande gemonteerd.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Tamara Simons 02/05/2019

Indonesische sfeer

Samen met vrienden hebben wij een culturele dag georganiseerd. Met hoofdthema Indonesië.
Dit voor vrienden, kennissen en geïnteresseerde.
Om het geheel sfeer te geven is de aankleding erg belangrijk en daar heeft jullie materiaal goed aan bijgedragen.
In dit geval ging t om de rietmatten.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Richard van Vreden 01/05/2019

Bamboestokken als wanddecoratie

Bamboestokken als wanddecoratie gebruikt in de slaapkamer.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Yvonne 30/04/2019

Rieten loofgang

Deze berceau of loofgang moet over een aantal jaar begroeid zijn met klimplanten. Voor nu is riet een mooie oplossing.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

eric van de Vorst 30/04/2019

Bamboe rolgordijnen als zonwering

Buitenzitje in Indonesische stijl. Gebruik gemaakt van de gespleten bamboe matten om de muren af te werken. 2 bamboe rolgordijnen als zonwering met het bijbestelde oprolmechanisme, werkt super. Rolgordijnen behandeld met bamboe protector voor bescherming tegen weersinvloeden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Denise Van Ruyskensvelde 29/04/2019

Heel tevreden

Heel tevreden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Wendelien 29/04/2019

Zeer resistent

We zijn erg blij met de bamboe renovator die je ons hebt verkocht, het is zeer resistent en praktisch voor het huis. De bamboe stoel ziet er weer als nieuw uit.

Rating
Helpful (5) Not helpful (0)

Jan Ariens 29/04/2019

Rieten afscheiding

Bijna af komt nog een buitenkeuken bij.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Willem van Dijkhuizen 29/04/2019

Bamboemat Rol

Ik had in mijn tuin een oude lelijke betonplaten schutting.
Omdat ik niet altijd het zelfde wil hebben als iedereen heb ik niet gekozen voor hout maar voor er riet tegen aan te maken, maar na een paar jaar is dat lelijk en kapot.

In oktober 2018 heb ik het riet vervangen door uw bamboe stokken op rol. Er was een duidelijke beschrijving bij hoe je dit op maat moest bevestigen. Het resultaat ziet u op de foto's. Ik ben er zeer tevreden mee.

Rating
Helpful (3) Not helpful (0)

G Ginsel 26/04/2019

Erg blij met onze bamboe schutting

Heel erg blij met onze bamboe schutting (staat nu bijna een jaar)! Deze foto weerspiegelt mijn roots: geboren op Hollandse bodem maar van Indische komaf!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Elke Leleu 26/04/2019

Ons exotisch tuintje

Ons exotisch tuintje.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Henk van der Wal 26/04/2019

Bamboematten in u-profiel

Wij hebben de bamboematten in een u-profiel frame geplaatst.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Eva Riha | PaardenKracht 25/04/2019

Bamboe decoratie voor een feest

Nog even een fotootje van wat we uiteindelijk met jullie bamboepalen gedaan hebben.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Jolanda Willemsen 24/04/2019

Rietmatten voor begroeiing

Mooie rietmatten geplaatst en nieuwe begroeiing er tegenaan geplaatst in onze hele nieuwe tuin. Zijn er erg blij mee.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 221 to 240 of 745 (38 Pages)