Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Tamara Kikkert 24/04/2019

Vrolijkt je hele tuin op

Het is helaas nog niet af, het is de bedoeling dat ik daar met de tijd een terras ga maken maar ik ben nu al helemaal blij met het resultaat, het riet staat zo mooi en vrolijkt je hele tuin op!

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Sandra Van deelen 23/04/2019

Bamboe veranda

Ik had al een bestaande veranda met plexiglas. Dit was vorig jaar kapot gewaait. Lang over nagedacht wat te doen. Deze bamboe veranda is het eind resultaat. De stokken die ik van het dak over had aan de voor en zijkant in de hoeken gemaakt. Super gaaf en blij mee!!!!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Mardou Bouwens 23/04/2019

Pergola stokken

Intens genieten... dat is wat we doen!!! Wat een enorme aanvulling op onze tuin.. de sfeer, het gevoel.. alles klopt! Dank bamboo import voor deze top pergola.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Elmer Dammers 22/04/2019

Bamboematten op prieeltje

Na veel zorg de afgelopen 2 jaar voor onze pasgeboren kids (1,5 en 0,5 jaar oud), besloot papa iets leuks voor mama te doen om de tuin op te leuken - bij wijze van een opsteker!

Feitelijk is dit het resultaat van 2 bamboematten, gemonteerd op een bestaand prieeltje wat voorheen nauwelijks gebruikt werd. Het is een bruikbare hoek van de tuin geworden, met een heel mooie lichtval en toch genoeg schaduw!

Papa is enthousiast geworden over de toepassing van bamboe in de tuin, dus het zal zeker niet de laatste update zijn...

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Timo Koop 22/04/2019

Bamboeschermen voor klimop

De 3 bamboe schermen waar de klimop tegen aan staat komt bij jullie vandaan.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Hans van de Wiel 22/04/2019

Bamboe schaduwdak voor warme dagen

Bamboe schaduwdak voor warme dagen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Thomas Bleijerveld 19/04/2019

Rieten zonnewering

Ik heb een overkapping gemaakt van zwarte balken. Daar bovenop heb ik de rietmatten, die ik bij jullie heb besteld, geplaatst en daaroverheen weer een transparant zeil. We hadden altijd veel last van de zon in de keuken en de woonkamer. Nu kunnen we nog steeds genieten van natuurlijk licht, maar zonder de felheid en de warmte van de zon en we zitten nog lekker droog ook. Ik heb er gelijk maar een grote loungebank bij gemaakt! Wij zijn klaar voor de zomer, maar ik zie gelijk ook een mooie overdekte winterbarbeque voor me.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Edo Bosman 19/04/2019

Lamellendak van bamboe

Lamellendak van bamboe met knoopverbindingen.
Nu de voorzijde voorzien van lamellen.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Edith Cageling 19/04/2019

Rieten overkapping

Mijn man heeft een kleine overkapping gemaakt in de achtertuin, naast de keuken, zodat we heerlijk buiten (en toch overdekt) kunnen zitten.
Bij jullie de gepelde rietmat op rol gekocht (600x140 cm) met bijbehorende schroeven.
Deze rietmat dubbel gelegd en in 3 banen. We zijn erg tevreden met het resultaat. Qua kleur en look oogt het gezellig! Bedankt ook voor de snelle levering.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Antoinette Grootenboer 17/04/2019

Zwarte bamboo verkleurd door de zon

Zwarte bamboo verkleurd door de zon. Maar opfrisbeurt gegeven en ziet er weer als nieuw uit. We zijn er nog steeds heel blij mee.

Rating
Helpful (5) Not helpful (0)

Davy Lambrechts 16/04/2019

Snel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding... Gemakkelijk te plaatsen... Gewoon top!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Sander de Haas 16/04/2019

Badkamer muurbekleding

Muurbekleding in onze badkamer met halfronde bamboe.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Walther de munnik 16/04/2019

Bamboe speakers

Ik heb een paar high end speakers gebouwd en afgewerkt met bamboe fineer. Erg mooi materiaal dat bamboe fineer.

Rating
Helpful (3) Not helpful (0)

Imke Roemermann 16/04/2019

Tropisch bamboo dakterras

Een tropisch bamboo paradijs op ons dakterras. Dankjulliewel!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Eric Cevering 14/04/2019

Rieten schutting

Heel blij mee, volgend jaar weer verversen.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Karin Nieuwenhuis 14/04/2019

Tropisch bamboe hoekje

Onze wellness is nu compleet met ons tropisch bamboe hoekje. Zo is het elke keer een feestje om na de sauna of jacuzzi onder de koude douche te staan!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

JJM Groenewegen 13/04/2019

Katten rolsysteem

Onze twee katten moeten in de tuin blijven. Bamboe palen op een L-stukje aan beide zijden op staalkabel zorgen voor draaiende bamboe palen als de katten de schutting over willen klimmen. Dit hebben we gemonteerd op alle schutting delen. Effectief en ziet er natuurlijk uit ipv kunstof oplossingen.

Rating
Helpful (5) Not helpful (0)

Yol Disveld 13/04/2019

Bamboemat als afdakje

Wij hebben de bamboemat als afdakje gebruikt. Heel stevig. Vastgezet met tiewraps. Kan niks gebeuren. Lampjes eronder gehangen. Gezellig!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Syben 13/04/2019

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering. Producten worden geleverd zoals afgebeeld op hun website. Ik moet meer bestellen aangezien de tuin niet klaar is. Bedankt alweer!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Priscilla Rossèl 13/04/2019

Gespleten bamboematten als schutting

Wij hebben jullie bamboematten gebruikt als schutting. Om wat minder inkijk in onze tuin te hebben, hebben we de bamboematten aan beide zijden vastgemaakt aan het hek. Super stevig en ook nog eens een zomerse uitstraling!
We hadden in eerste instantie bedacht om de bamboe tot aan de bomen te plaatsen, maar we vinden het zo leuk dat we hem helemaal willen doortrekken.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 241 to 260 of 745 (38 Pages)