Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

R. Heimering 12/04/2019

Tonkinstokken in pergola dak

Prachtig produkt, maakt onze pergola bijzonder sfeervol!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

E Rusman 12/04/2019

Mooie bamboematten voor weinig geld

Mooie bamboematten over een lelijke schutting geplaatst en je hebt gelijk een mooie wand. Plantenbakken erop en het fleurde gelijk op voor weinig geld.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ellen 11/04/2019

Bamboematten Nigra 180 x 180

Zwarte Bamboematten besteld en zijn netjes afgeleverd.
Prachtige bamboematten, super blij mee !
Tweede bestelling is inmiddels ook geplaatst.
Wij zijn zeer tevreden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Merijn van Opstal 11/04/2019

Schutting renovatie

Oude schutting weggewerkt met deze prachtige bamboeschermen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Leon Kaaijk 11/04/2019

Bamboe in de slaapkamer

Dacht misschien leuk om te zien hoe de slaapkamer is geworden met de donkere bamboepalen en het rest materiaal bamboe meubelplaten.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Yvon van Veldhuizen 11/04/2019

Ibiza barretje

Ons "Ibiza" barretje was niet compleet zonder jullie mooie dakje. Nu dus wel.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Rene en Melanie 10/04/2019

Zwarte bamboe in bak

Een eentonige woonkamer.
"Wat gaan we doen?"
"Geven we de muur een andere kleur?"
"Moeten we de boel gewoon verplaatsen?"
"Nee....het is de eettafel"
"Er moet iets anders aan de muur"
Ggrrrr HELLUP!!!!!!!!

Eerst hadden we het zus, toen hadden we het zo en toen kwam het idee van Bamboe!

YES! Gelukt!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Axel De Claremont 09/04/2019

Bamboematten voor daktuin te Brussel

Daktuin te Brussel, deluxe bamboematten in combinatie met hardhouten bloembakken en een composieten terras.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Tom Kruijt 09/04/2019

Bamboeschermen in houten frame

Jaren aan het bedenken wat de beste oplossing was voor het vervangen van een deel van een coniferenhaag. Na een probeersel van een rol dunne bamboe viel de keus op twee stevige Trendline bamboeschermen. De oude rol kreeg een tweede kans en ligt er nu onder ter afscherming van het gat. Wij zijn dik tevreden en hebben er nu voor jaren geen omkijken meer naar.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Jennie Smallenbroek 08/04/2019

Bamboe terras constructie

Kleine bamboe constructie gemaakt voor het terras.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Patricia Bazen 07/04/2019

Fraaie bamboeschutting

Een zeer lelijke stenen muur mooi weggewerkt met deze fraaie bamboeschutting.

Trots op mijn tuin. Laat de zomer maar komen!

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Angela Bolleman 07/04/2019

Super snelle en goede service.

Super snelle en goede service.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Jolanda Jansen 07/04/2019

Tropisch afdak

We wanen ons in tropische sferen :)

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Kevin de vuyst 07/04/2019

Perfecte heidematten

Een paradijsje voor mezelf en mijn twee zoontjes... met perfecte heidematten en een snelle goede levering.

Rating
Helpful (4) Not helpful (14)

JC de Steur 06/04/2019

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd. Mooi en sterk riet zit stevig op de rol.
We hebben zes bij twee meter op een niet zo mooie schutting geniet . Onze tuin is voor heel weinig geld een stuk mooier geworden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Lenee Krutzen 05/04/2019

Tijdelijk privacy scherm

Wij wonen tijdelijk in een huurwoning waar wij over 1,5 jaar uit moeten. We wilde een goedkope oplossing zoeken om toch een beetje privacy te creëren. Voor ons beide is het een geslaagd project!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Earl Blijd 03/04/2019

Poster frame

Ik heb de palen als poster frame gebruikt. Top!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Willem Wakker 03/04/2019

Klein vijvertje met Boeddha en bamboe

De bamboe (zwarte Java) die ik heb aangeschaft is een prachtig product door zijn kleur, vorm en uitstraling. Het lakken is zo gebeurt en ik hoop er nog lang plezier van te hebben. Daarbij heb ik Fargesia gezet, tegen de bamboe laat ik twee clematissen en een roos klimmen en ervoor een klein vijvertje met Boeddha. Dit alles geeft een prachtige sfeer. Laat het seizoen van buitenzijn maar komen, dat wordt genieten!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Riviera Maison 02/04/2019

Badkamer gordijn van bamboe

Een prachtig zwart bamboe gordijn voor onze badkamer.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Jos Besters 02/04/2019

Bamboemat tegen gaaspaneel

De tussenmuur was oud en lelijk, hoekprofiel geplaatst aan de onderkant en in het midden een gaaspaneel, bamboe deluxe 180 x 150 draad vastgebonden met breihaakpen. Blij met resultaat.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)
Showing 261 to 280 of 745 (38 Pages)