Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Rudy Baaten 12/09/2019

Muur afgewerkt met tonkinstokken

Muur afgewerkt met tonkinstokken om zo veel mogelijk een Chinese sfeer te creëren.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Eddy veenendaal 12/09/2019

Riet gebruikt als dakbedekking

Ik heb het riet gebruikt als dakbedekking voor mijn overkapping. Eerst het riet op balken gelegd, en daar overheen plastic golfplaten om het waterdicht te maken. Ik wilde op die manier een Hawaï achtige sfeer creëeren.

Rating
Helpful (6) Not helpful (0)

Linda Dittman 12/09/2019

Fantastisch mooie bamboo rolgordijnen

Fantastisch mooie bamboo rolgordijnen. Het zonlicht komt er betoverend mooi doorheen gluren.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Gerrit Hoogerbrug 12/09/2019

Schuur heeft nu minder inkijk

Het oude houthok dat nu dienst doet als schuur heeft nu minder inkijk en oogt bijzonder shiny en fraai.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

philip schroth 11/09/2019

Wind en zonwering voor ons tuinhuisje

Wind en zonwering voor ons tuinhuisje.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Patrick Jelsma 08/09/2019

Bamboe balkonafscheiding

Eenvoudige en sfeervolle balkonafscheiding.

Rating
Helpful (2) Not helpful (4)

Johan Bakker 07/09/2019

Bamboe leuningen

Bamboe leuningen van gemaakt.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Henk Zwemer 05/09/2019

Bamboemat op het terras

Vorige week heb ik jullie bamboemat (250x200 bxh) gemonteerd op het terras van onze zoon. Het buiten terras(je) was een grijze betonnen wand, de scheiding tussen de buren.
Nadat ik jullie mat had gemonteerd was zijn terrasje veel warmer van aanzicht. We zijn er erg blij mee, misschien willen we het nog wel uitbreiden met bamboe, de tijd zal het bepalen. Ik vond het zelf, een fijn en mooi product om het te monteren.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Carin 02/09/2019

Bamboe rooftop

We hebben onze rooftop afgezet met bamboe, waardoor wij een prachtig uitzicht hebben, met een rustgevend karakter.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Andrea stuut 28/08/2019

Ibiza wijn bar

Mijn eigen ibiza wijn bar! Zo blij mee.

Rating
Helpful (3) Not helpful (0)

Nico de Haan 28/08/2019

Bamboe zonwering

De bamboe rolgordijnen dienen bij ons als zonwering, even op maat gezaagd met een prachtig resultaat.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Sana Sini 25/08/2019

Bamboe lunchroom

Een lunchroom met bamboe decoratie.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Ineke 19/08/2019

Bamboeschermen in houten lijst

Bamboeschermen in houten lijst gezet.

Rating
Helpful (0) Not helpful (1)

Mevr. J.G. Devilee 18/08/2019

Bamboe afscheiding

Na een vreselijke brand te hebben gehad op 16-06-2019. Ben ik bijna klaar. Leuk idee van jullie.

Rating
Helpful (0) Not helpful (2)

CB G 18/08/2019

Schutting staat er strak bij

Schutting staat er strak bij, verder nog een houtopslag, een opstelplaats voor plastic en rest afval en twee potten bekleed waar sinds vanochtend planten in staan.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Rob Kramer 17/08/2019

Mooi afgewerkt balkon

Een mooi afgewerkt balkon met dito prachtig bamboe. Gevoel van natuurlijke rust en balans.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Miriam Bertrums 14/08/2019

Bamboe luifel

Deze zomer hebben wij een bamboe luifel gemaakt en gebruik gemaakt van bamboe palen en frame met steigerbuisverbindingen. We hebben de luifel zelf ontworpen en samen met twee vrienden opgebouwd in 5 uur tijd. In combinatie met het witte zeil en zwarte elastiek ziet er zowel warm en natuurlijk als industrieel uit.

De drie staanders hebben we geankerd door drie emmertjes met beton te gieten en daarin een dunnere bamboe paal te zetten. Hieroverheen schuiven we gemakkelijk de staanders. Belangrijk was voor ons dat we de luifel gemakkelijk op en af kunnen breken. Dat lukt!

Ondertussen heeft de luifel al windkracht 7 doorstaan; er kwam amper beweging in. Andere campinggasten hebben ons al uitgeroepen tot de plek met de mooiste luifel:-).

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Lieneke Middel 13/08/2019

Bij elk weer is het heerlijk toeven in mijn prieel

Lang gezocht naar een terrasoverkapping. Ik kan zeggen dat het zeker de moeite waard was om uit te komen bij Bamboo Import Europe! Wat ben ik ongelofelijk blij met het resultaat! Al zoveel buiten gezeten onder elke mogelijk denkbare weersomstandigheid! Storm, regen, koelte, bij elk is het heerlijk toeven in mijn prieel!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Mariska scholten 12/08/2019

Vakantie in ons hutje

Omdat het vrij slecht weer was in onze vakantie hebben wij de vakantie maar in ons hutje gemaakt lekker tropische kleurtjes maar nog niet af puntjes op de i likje verf nog maar de bamboe zit er mooi voor super blij mee.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Hanneke Kaptein 12/08/2019

Bamboe schutting op rails

Een Bamboe schutting op rails gemaakt.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 21 to 40 of 725 (37 Pages)