Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Bastiaan Jacobsen 10/08/2019

Rieten afscherming

Ons achtererf is mooi afgeschermd met een rietmat van Bamboo Import.

Rating
Helpful (3) Not helpful (0)

Mirjam Huijgens 10/08/2019

Nieuwe styling voor strandhuisje

We hebben ons strandhuisje een nieuwe styling gegeven met een plafond van gespleten bamboe. We zijn er super tevreden mee!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Kevin Maintz 10/08/2019

Verlichte bamboe schutting

Verlichte bamboe schutting

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Frandy Corsius 08/08/2019

Voldoet aan de verwachting

We willen geen inkijk vanaf de straatkant. Het riet is zeer geschikt hiervoor en makkelijk te plaatsen. Voldoet aan de verwachting.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Richard Simons 07/08/2019

Bamboe poort

Onze mooie nieuwe bamboe poort.

Rating
Helpful (0) Not helpful (1)

Sanne van den Wassenberg 07/08/2019

Riet voor binnenkant van dak

Binnenkant van het dak van onze bed and breakfast voorzien van nieuw riet als aankleding.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Marita Pannenborg 06/08/2019

Binnen een dag was de pergola door mij alleen opgezet.

Ben zeer tevreden over deze mooie pergola van zwarte bamboe, de planten kunnen er nu mooi overheen groeien.
Ik heb nog een kant met een rol wilgentakken voorzien. Dat vond ik mooi passen bij de natuurlijke uitstraling van de bamboe en heb ik zichtbescherming. Binnen een dag was de pergola door mij alleen opgezet, dit erg makkelijk.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Sven Degroote 05/08/2019

Reuze tevreden

Ik heb dit weekend de bamboe split matten gehangen en ben er reuze tevreden van. Zo tevreden dat ik er nog wat ga bijbestellen om de ganse omheining te doen in plaats van slechts het voorste deel zoals ik eerst van plan was.

Rating
Helpful (3) Not helpful (0)

Hetty Lexmond 05/08/2019

Verticaal tuintje

Verticaal tuintje gemaakt met bamboestokken

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Thomas Keizer 04/08/2019

Bestaande schutting met rietmatten weggewerkt

Overkapping en schutting gebouwd, naar eigen ontwerp, met douglashout. Bestaande schutting met rietmatten weggewerkt. Top!

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Jack van gerwen 03/08/2019

Mooi om mee te werken.

Mooi om mee te werken.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ingrid van Dopperen 01/08/2019

Bamboe schutting in donkere en naturel kleur

Giant schermen geplaatst in donkere en naturel kleur.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Albert Dijkstra 31/07/2019

Verwarmingsbuizen weggewerkt

Prachtige halve bamboe stokken waarmee ik de verwarmingsbuizen op mijn zoon zijn kamer heb weggewerkt. Ook bloempotjes gemaakt van het overige bamboe hout.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Rik Verweij 29/07/2019

Goede kwaliteit

Bedankt voor de goede kwaliteit spullen.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Monique 29/07/2019

Bedekking op pergola

Bedekking op de pergola. Filtert de zon, maar blijft toch luchtig. Geeft sfeer aan de tuin. Super blij mee.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Marty Schoonus 29/07/2019

Supermooie oplossing

Alle mensen zeggen dat het een supermooie oplossing is om de muren te bekleden met jullie bamboe....

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Els van de Peppel 28/07/2019

Super spul!!

Mijn dakterras kijkt uit op de tuinen van de buren. De buren konden ook zo naar binnen kijken en ik wilde meer privacy.
Dus deze bamboematten besteld. De mannen die het leverden hebben het naar boven gesjouwd zonder te mopperen.
Ik heb de schutting in mijn eentje neergezet. Dat kon omdat het heel eenvoudig te verwerken is; neerzetten, schroeven en klaar....
Wat ook heel fijn is, is dat het gemakkelijk de bocht om kan. Super spul!!
En het is echt een paradijselijk plekje geworden :-)

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Nara V. Van den Broeck 28/07/2019

Zeer tevreden met het resultaat

Ik heb geen dure camera, waarschijnlijk niet de beste foto's, maar ik ben zeer tevreden met het resultaat dat een oude schutting bedekt. Ziet er veel mooier uit nu.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

A. Darlas 28/07/2019

Rieten hek

Het prachtige rieten hek siert mijn tuin.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Kitty Wittenhorst 28/07/2019

Bescherming voor onze kippen

Super mooi geworden. Bamboe zon en zichtbescherming voor onze kippen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 41 to 60 of 725 (37 Pages)