Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Els van de Peppel 28/07/2019

Super spul!!

Mijn dakterras kijkt uit op de tuinen van de buren. De buren konden ook zo naar binnen kijken en ik wilde meer privacy.
Dus deze bamboematten besteld. De mannen die het leverden hebben het naar boven gesjouwd zonder te mopperen.
Ik heb de schutting in mijn eentje neergezet. Dat kon omdat het heel eenvoudig te verwerken is; neerzetten, schroeven en klaar....
Wat ook heel fijn is, is dat het gemakkelijk de bocht om kan. Super spul!!
En het is echt een paradijselijk plekje geworden :-)

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Nara V. Van den Broeck 28/07/2019

Zeer tevreden met het resultaat

Ik heb geen dure camera, waarschijnlijk niet de beste foto's, maar ik ben zeer tevreden met het resultaat dat een oude schutting bedekt. Ziet er veel mooier uit nu.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

A. Darlas 28/07/2019

Rieten hek

Het prachtige rieten hek siert mijn tuin.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Kitty Wittenhorst 28/07/2019

Bescherming voor onze kippen

Super mooi geworden. Bamboe zon en zichtbescherming voor onze kippen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ton van de Burgt 27/07/2019

Douche hoek

Wij hebben een leuke bamboe douche hoek gemaakt in de tuin.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Floris van Heynsbergen 27/07/2019

Ibiza/Miami stijl

YAY balloon shop op het grootste dancefestival ter wereld Tomorrowland in België. Rieten matten gebruikt ter aankleding van de winkel in Ibiza/Miami stijl. Verkoop folieballonnen, inflatables, party accessoires etc.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Erik 23/07/2019

Ze blijven prachtig

Super blij met de giant bamboe. Af en toe effe bij lakken met de renovator black. Ze blijven prachtig.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Eimert Visser 22/07/2019

Bamboe creatie

Onze creatief met bamboe.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

fam. Brunnekreef 21/07/2019

Erg makkelijk om mee te verwerken

Erg makkelijk om mee te verwerken / monteren. We hebben de Guadua palen op volle meters laten bezorgen en ze zelf op maat ingekort. De bamboo laat zich makkelijk en netjes zagen, zelfs met een handzaag. We zijn heel blij met het eind resultaat!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Tilly van Esch 21/07/2019

Heel blij met de bamboe pergola

We zijn heel blij met de bamboe pergola en de reacties uit onze woonomgeving zijn zeer overweldigend! Ook willen wij jullie bedanken voor de prettige samenwerking.

Het bestellen de levering en correspondentie daaromheen alles verliep perfect, wij zullen dit bedrijf ook zeer zeker aanraden bij anderen. Wij zijn dan ook heel blij met het resultaat!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Albert Zijlstra 20/07/2019

Fijne relaxte sfeer

We krijgen bijna dagelijks hele positieve reacties en (soms wildvreemde) mensen vragen ons hoe we aan die prachtige bamboe komen. We zijn zeer tevreden over uw producten waarmee we op relatief eenvoudige manier een fijne relaxte sfeer hebben kunnen creëren.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

wim zwiep 20/07/2019

1 rolletje bamboe

Wat 1 rolletje bamboe kan doen. Na de zomer de kliko's wegwerken.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ronald 20/07/2019

Creatieve afwatering

Creatief afwatering systeem met Ledslang.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

De Witte Chris 18/07/2019

Exotische voortuin

Ik heb een schutting gemaakt in de exotische voortuin en in mijn achtertuin een tussenschutting geplaatst met exotische planten en pagode met aanplanting van musa bajoo.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Henk van Geloof 17/07/2019

Nieuwe bamboe terrasafscheiding

Nieuwe bamboe terrasafscheiding.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Henriëtte van Diermen 17/07/2019

Riet onder steiger

Wij hebben onder onze steiger uw rietmat bevestigd en wij krijgen er leuke positieve reacties op. Ziet er mooi uit.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Kevin van dijk 16/07/2019

Bamboe zithoek

Met de bamboeschermen hebben wij onze zithoek heel knus kunnen maken

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Nihan 15/07/2019

Achtergrond

Als achtergrond gebruikt voor de verjaardagstafel van mijn zoon.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Karel Haarsma 15/07/2019

Shutting renovatie

Schutting renovatie , foto voor én na.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Suelze Toni 14/07/2019

Top producten en alles netjes op tijd geleverd!

Begonnen met 4 paletten en zeer tevreden over het resultaat. Nog niet helemaal klaar maar we zijn er bijna. Hele mooie bamboe van bamboo import en strodak voor de afwerking hiervan! Top producten en alles netjes op tijd geleverd!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 41 to 60 of 709 (36 Pages)