Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Rein Wasscher 11/05/2017

Schutting make-over

Een make-over voor onze oude schutting. Het is prachtig geworden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Aad Daleboudt 08/05/2017

Oase tuin

Dit is het resultaat met de bamboe schermen die wij bij u hebben besteld, dit is nu onze oase tuin geworden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Corry Kuiper 08/05/2017

Vernieuwde zithoek

Onze oude groen geworden schutting verdiende een opfrisbeurt.... Zo gezegd zo gedaan. Een bamboe mat besteld die supersnel werd geleverd. Onze nieuwe tuinset ervoor en een zeezicht voor het "vakantiegevoel". We genieten weer van onze geheel "vernieuwde" zithoek.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Sandra Cornelissen 08/05/2017

Kliko verbergen

Bamboeschermen gebruikt voor de kliko's weg te werken en achter de boedha.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Annemiek Ijsselstijn 08/05/2017

Bamboe palen als decoratie

De bamboe palen staan als decoratie in mijn beauty salon, past helemaal bij mijn bio-eco salon!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Tamara van Ommen 05/05/2017

Gespleten bamboe als dak voor pergola

Bijgevoegd onze pergola van 5x4m, helemaal zelf gebouwd en gelakt met jullie gespleten bamboe als dak. We zijn er heel trots op.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Kim 04/05/2017

Helaas bij bestelling tot 2 maal toe niet de bestelde dikte van 14-15 cm ontvangen. Hoop op een passende oplossing!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ans Dousi 04/05/2017

Bamboe water systeem

We hebben 2 halve bamboestokken bij onze vijver geplaatst zodat het schone water uit de pomp nu aan de andere kant de vijver weer instroomt. Dankzij jullie bamboe ziet het er heel natuurlijk uit!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Jacques Oetlemans 04/05/2017

Bamboe sfeerlamp

Sfeerlamp gemaakt van bamboe palen in verschillende diktes en lengtes met led verlichting.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Marit de Jong 03/05/2017

Tikibar

Ons bamboe project staat! Mijn man heeft een tikibar gemaakt en die staat nu om de toonbank van onze 4 seizoenenwinkel cadeau Défi. De bamboe bar hoort helemaal bij het zomer thema!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Antoinette Grootenboer 02/05/2017

Bamboe rollen tegen bestaande schutting

We hebben aan beide kanten nu een bamboe schutting. Aan de ene kant hebben we verschillende rollen bamboe tegen een bestaande schutting gemonteerd. Aan de andere kant tussen de buren hebben we jullie 180/180 schermen gezet. De vijverkant is van ons en met het watervalletje van onze buren. We zijn daar beide heel blij mee.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Rob de Longte 01/05/2017

Bamboematten horizontaal gemonteerd

2 foto's van de bamboematten die wij bij jullie hebben gekocht. Horizontaal gemonteerd voor een unieke uitstraling. Wij zijn blij met het resultaat.

Rating
Helpful (0) Not helpful (1)

Francois Bonnaerens 01/05/2017

Bamboeschermen in houten lijst

Trendline schermen geplaatst in jullie houten montagelijst en donker gebeitst. Heel mooi geworden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Tessa Groot 01/05/2017

Bamboerol voor balkon

Vandaag is de bamboerol geleverd en we hebben hem meteen geplaatst. We hebben de rol in tweeën gesplitst, er een stukje afgezaagd en elk deel aan een zijde van het balkon neergezet en bevestigd. Ik ben erg blij met de mooie bamboe en het resultaat.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Frank Otten 27/04/2017

Bamboeschermen met steenkorven

Bamboeschermen met steenkorven, een geweldige combinatie. De verlichting brengt de sfeer van het bamboe nog meer tot zijn recht. We zijn er heel blij mee. Volgend jaar gaan we de tuin verder uitbreiden met jullie bamboesschermen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Irma Ketels 27/04/2017

Hemelbed met zwart bamboe paneel

Ons hemelbed met zwart bamboe paneel.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Joop Boonstoppel 27/04/2017

Pergola met zwart kunstgras

Het standaard bamboe opbouwpakket hebben we wat aangepast en uitgebreid met extra Moso palen voor het dak. De vloer is voorzien van zwart kunstgras.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Irma Ketels 27/04/2017

Natuurlijk bamboe schutting

Strakke woning met natuurlijke bamboe giant naturel schutting. Heel blij mee.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Gertruud en Peter 26/04/2017

Overkapping voor zonneterras

Met trots laten wij het resultaat zien van ons zonneterras gemaakt met de door jullie geleverde bamboepalen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Griet Vrijdag 25/04/2017

Mooie dikke bamboe schutting

Heel mooie dikke bamboe schutting!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 581 to 600 of 747 (38 Pages)