Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Andre Oppersma 25/04/2017

Overkapping van gedroogde palmbladeren

Wij hebben een overkapping gemaakt van oude telefoonpalen met een bamboe schutting en een strodak van gedroogde palmbladeren.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Jolanda Guijt 25/04/2017

Bamboe lounge hoekje

De donkere bamboe palen hebben wij gekocht om beschut te zitten en wat meer privacy te hebben voor ons lounge hoekje op het terras. We zijn er superblij mee en ze staan heel erg mooi.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Marco Xhaflaire 24/04/2017

Balinese tuin

Split bamboe gebruikt op huidige schutting. Aanwinst voor onze Balinese tuin. Top!!!
Nu willen we nog de bamboe veranda aanschaffen…

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Marilyn Kamphuis 23/04/2017

Bamboe als plafond bekleding

De overkapping aan de onderzijde en de schutting hebben een make over gekregen met gespleten bamboematten. Het ziet er meteen heel anders uit.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Laura Maestro Gomez 23/04/2017

Bamboe tuin

Super mooie bamboe tuin geworden!! Zo blij mee.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Imke Maatman 18/04/2017

Bamboe bureau meubel

Mijn eerste ervaring met het werken met bamboe: een meubel maken voor iemand die een mooi bureau zocht voor zijn zelfgebouwde computer, waar hij na een drukke werkdag lekker kan gamen en ontspannen. Even gegoogled: mooie bureaus zijn er niet veel - en gelukkig koos hij voor bamboe, wat het een mooie moderne en strakke uitstraling geeft.

Ik had gehoord dat bamboe moeilijk te bewerken zou zijn, maar geen probleem met deze platen, mooi solide materiaal dat niet splintert… Ik ben nu een volgende klant aan het overhalen om in plaats van kersen-of notenhout voor bamboe te kiezen, ik ben benieuwd…

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Pim van Valderen 17/04/2017

Bamboeschermen horizontaal geplaatst

Schutting van 6 bamboe schermen type Giant horizontaal geplaatst. Stalen I-profielen (10 x 10) gebruikt als tussenpalen.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Elise Vizee-Klein 16/04/2017

Bamboe schaduwdak

Onze pergola staat in de achtertuin, om op een mooie en natuurlijke manier wat schaduw te vormen hebben wij er gespleten bamboematten over geplaatst.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Huib Rekoert 16/04/2017

Oude schutting opknappen

Zeer goed en snel geholpen prachtig materiaal. Oude schutting is er goed van opgeknapt.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Jan-Hendrik in ’t Veld 13/04/2017

Bamboe buitenlamp

Bamboe buitenlamp gemaakt van jullie palen voor onze luxe verhuur villa (www.VillaAzuro.com) in Benissa/ Spanje.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Werner Kattenbeld 10/04/2017

Bamboe stokken decoratie voortuin

Onze nieuw aangelegde voortuin met bamboe stokken als decoratie.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Sanne Weber 08/04/2017

Gezellig dakterras

Door deze mooie rietmat creëer ik meer privacy. Het maakt ook mijn dakterras een stuk gezelliger.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Hofmans keukens 06/04/2017

Keuken van bamboe

Mooie keuken gemaakt van bamboe met grote greeploze lades.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Wendy Mazenier 04/04/2017

Sinds twee jaar wonen we in dit huis met een prachtige bamboe schutting en schuur. Helaas heeft de vorige bewoner in 7 jaar weinig aan de schutting gedaan maar wij hebben dankzij de ontgrijzer en protector van Bamboo Import een geweldig resultaat bereikt!

Rating
Helpful (12) Not helpful (4)

Danielle Busnac 01/04/2017

In eerste instantie geen idee wat ik moest beginnen met onze oude, versleten trap. Bij Bamboo Import overzettreden laten maken. Keurig op maat met afgewerkt frontje. En het is prachtig geworden, heb al enorm veel complimentjes geoogst en mensen warm laten lopen voor bamboe als materiaal!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Pauline Luiten 30/03/2017

Bamboe frame

Bijgaand de manier waarop we de bamboo verwerkt hebben als frame in het atrium van ons kantorencomplex. Aangezien deze hal vol met palmen staat vonden dit er leuk bij passen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Eric Pluijmakers 29/03/2017

Bamboe beurswanden

We hebben afgelopen weekend deelgenomen aan de grootste beauty vakbeurs in de jaarbeurs te Utrecht (Beauty Trade Special) met onze 100% natuurlijke cosmetica voor de huidverzorging. Om de natuurlijke filosofie van ons bedrijf Diferencia Phytopower Cosmetics te benadrukken hebben we gekozen voor beurswanden die bekleed zijn met bamboe.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Jan-Hendrik in ’t Veld 27/03/2017

Bamboestokken in pot

Bamboestokken in pot geplaatst zowel in huis als bij de entree van onze luxe verhuur villa (www.VillaAzuro.com) in Benissa/ Spanje.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Anique Thewissen 21/03/2017

Zwarte bamboe schutting voor dakterras

Zo blij met onze nieuwe bamboe schutting, reeds weer een nieuwe bestelling gedaan om ons 2e dakterras ook zo mooi te pimpen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

JMM Banken 20/03/2017

Bamboe basgitaren

Enkele foto's van een van de eerste bamboe basgitaren ooit! Zelf gemaakt met jullie bamboe planken. Overigens, hij klinkt fantastisch. Voor mij geen tropisch hardhout meer!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 601 to 620 of 747 (38 Pages)