Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Silvana de Maag 08/11/2016

Bamboe plantenbak

Gaten gemaakt in de bamboe paal en daar plantjes in gedaan.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ronald Van Der Meij 06/11/2016

Donkere bamboe overkapping

Jullie zwarte bamboe palen gebruikt voor de bouw van onze overkapping en buitendouche.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ronald Van Der Meij 06/11/2016

Zwarte bamboe terrasschermen

Jullie zwarte bamboe schermen op ons terras gebruikt voor het aankleden van een overkapping.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Jacco 05/11/2016

Bamboe bij vijver

De prachtige bamboe heeft onze nieuwe vijver uitstraling gegeven. Zeker nu de bamboe beits is aangebracht ziet het er super strak uit. Dank je wel Bamboo Import Europe voor dit mooie product!!!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Edwin Kuijs 02/11/2016

Bamboe fiets

Het is bij Bamboo Import al wel een beetje bekend dat ik hun bamboe vaker gebruik om fietsen te maken. Maar dat doe ik al een tijdje, en net als met alles word je daar ook beter in! Dus vandaar toch weer een foto van mijn nieuwste creatie!

Mijn eerste bamboe fiets met volledig werkende versnellingen. De onderdelen gebruikt van een Peugeot racefiets uit 1967, vandaar de old fashioned versnellingen. Deze keer met veel mooiere egale verbindingen en voor/achter spatbordje van hennep.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Rob Vierhout 26/10/2016

Rietrol als plafond afwerking

Wij wilde eens iets anders en hebben het riet (rietrol) ter afwerking tegen het plafond aan geniet. Zie hier het mooie resultaat, wij zijn in ieder geval zeer tevreden!!

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Judith Klijn 21/10/2016

Gespleten matten horizontaal geplaatst

Hierbij stuur ik de foto's van de mooie afscheiding. We hebben de gespleten matten horizontaal tussen hout in gesloten. Erg mooi.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

M.A.Weller 13/10/2016

Prachtige wand

Was een heel lelijke schutting en is nu een prachtige wand die onze tuin tot zijn recht laat komen, zijn er heel blij en tevreden mee.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Trudi Walraven 10/10/2016

Bamboe decoratie

We hebben nog wat leuke foto's gemaakt van de bamboepalen. Je ziet met een overschotje kun je het super gezellig maken! Decoreren met bamboe is zo simpel als wat!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

C.A. den Hoed 07/10/2016

Bamboe fietsenschuurtje

De muur van ons fietsenschuurtje bekleed met zwarte bamboe.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Maria Plemper 05/10/2016

Bamboe schutting

Een foto van het eindresultaat.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Maria Plemper 05/10/2016

Bamboe schutting

Een foto van het eindresultaat.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Kris le Bruyn 28/09/2016

Bamboematten voor coniferenhaag

Bijgevoegd zoals beloofd enkele foto's. Op de plaats waar nu de bamboematten staan, stond vroeger een coniferenhaag. De borders moeten nog opnieuw worden aangeplant, waardoor het geheel nog mooier zal uitkomen. Zwarte bamboe komt op de achterzijde van de tuin en bamboe naturel komt op andere zijkant van de tuin.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Nathalie Caminada 27/09/2016

Strodaken voor veranda

Super jullie strodaken. Erg blij mee. Bedankt voor de goede service. Erg mooi geworden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Albert P. Houwer 26/09/2016

Bamboe hekje

Zeer blij met de bij u aangeschafte bamboe. En 't hekje maar meteen in elkaar geknoopt.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Lisa Duhme 26/09/2016

Pergola for fair

Impression of our bamboo pergola's at a fair in Germany.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Carla van der Drift 26/09/2016

Bamboe schuttingdelen

Wij hebben vorig jaar bamboe schuttingdelen gekocht om onze tropische tuin nog mooier te maken. Wij hadden nog wat delen over en daar hebben we een afscheiding voor de vuilnisbakken mee gemaakt en een soort pilaar om een plantenbak op te zetten (een kunststof mof gebruiken, bamboedelen gehalveerd erop bevestigt met kleine spijkertjes) en een grote plantenbak (gehalveerde delen op watervaste platen bevestigd, delen als poten, plastic in de bak en volgegooid met zand, aarde en witte steentjes). Zo hebben we alle materialen gebruikt want het is zonde om er niets mee te doen als je over hebt.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Jack van Dijk 25/09/2016

Bamboe lijst

Serengeti landscape 2016 op vinyl, in bamboe ingelijst omdat het plaatje er zo veel mooier uit komt (en het plaatje is al zo mooi!)

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Sandra van der Linde 20/09/2016

Flexibele bamboe op rol

Het is ons gelukt! De bamboe staat op ons dakterras. Het advies was om met de flexibele bamboe op rol te werken en dat ging prima. Het resultaat is prachtig en een heel fijn materiaal om mee te werken.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Fam van der Mark 19/09/2016

Bamboe schutting horizontaal gemonteerd

Wij hebben onze trendline schutting niet verticaal maar horizontaal gemonteerd. Weer een heel ander effect, en wij vinden het heel mooi staan. Om het plaatje compleet te maken, hierbij wat foto's van de bevestiging.

De moer/ring zijde zit in onze tuin. De L beugels zitten aan de andere zijde bij de buren. Wij laten de tuinpalen voor wat het is, omdat we dat mooi vinden, de buren gaan de palen wel wegwerken.

Misschien dat iemand aan deze informatie wat heeft, want de meeste mensen gaan uit van verticaal plaatsen terwijl het op deze manier ook een mooi effect geeft.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)
Showing 641 to 660 of 747 (38 Pages)