Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Marjolein Wanders 18/09/2016

ZEN tuin

Ik ben zo gelukkig met mijn prachtige bamboe tuinschermen in mijn nu ZEN tuin. Prachtig bedrijf en producten. Zeer goede service en echt een aanrader!

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Benny Volont 18/09/2016

Bamboe aan waterval

Dit moest een kleine afwerking van de filter worden, en dit is heel goed en mooi geslaagd. Ik heb een juist product besteld en gekregen, super.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Siegurd van Leusen 15/09/2016

Bamboe stand

Onze nieuwe Bushcraft & Survival stand!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Evert Bron 14/09/2016

Bamboe filterkamer

Ik heb met bamboe de filterkamer van mijn vijver verfraaid. Het is opgebouwd met kalkzandsteen en daarna zwart geverfd. Ik heb dikke bamboe stammen doormidden gezaagd en gemonteerd op de hoeken waarna de wand is afgewerkt met zwarte bamboematten.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Jacquelina Kladis 11/09/2016

Bamboe hekje voortuin

Onze nieuwe aangelegde voortuin. Gemaakt jullie bamboestokken. We zijn er blij mee.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Wout Tersmette 09/09/2016

Bamboe fietsframe

Met dank voor de hulp bij het uitzoeken van de bamboe. Het is een mooie fiets geworden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Dewie Giesbers 09/09/2016

Bamboe inrichting van winkeletalages

Indonesische bamboe voor de inrichting van winkeletalages.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Willem v Leeuwen 08/09/2016

Bamboe hek

De natuurlijke kleur van de bamboemat staat heel mooi bij mijn Bonsai bomen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Joop van Haren 08/09/2016

Subtropisch zomer barretje

Met zo'n subtropisch zomer barretje komen wij zeker weer op een heel gezellige en sfeervolle manier de zwoele avonden door. Wat een prachtig effect en dat voor zo'n zacht prijsje. Dank, Joop & Corina "Oriëntal Shows".

Rating
Helpful (0) Not helpful (1)

Margreet Van Sprang 08/09/2016

Bamboe verwerkt in houten schutting

Wij hebben de bamboe verwerkt in onze houten schutting naast de vijver. De combinatie staat heel mooi.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Hendrik Soekhoe 06/09/2016

Huwelijks pergola

Wij hebben bij u een bamboe pergola gekocht om een soort tempel te maken in de zaal voor de huwelijk van mijn dochter. Heeft veel indruk gewekt en heel veel positieve reacties gehad van onze gasten.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Mary Lindeman 01/09/2016

Waterdicht bamboe afdak

Voor mijn afdakje heb ik folie tussen twee lagen bamboe zitten. Het folie is waar men ramen in boot zeilen van maakt. Door het folie is het bamboe afdak waterdicht maar blijft het transparant zodat er nog voldoende zonlicht door kan.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Hilde Vlieghe 01/09/2016

Bamboe voor oude serre

Vorig jaar heb ik heb ik 2 matten bamboe besteld en laten verwerken in een veranderde oude serre. Resultaat heel mooi en gezellig! Vermits er een goot in hangt kan het er in winter heel vochtig zijn met als resultaat dat de bamboe wat beschimmeld was. Kan ik de bamboe met iets beschermen?

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Dienko Cazemier 31/08/2016

Caribische bar

Nu het strodak is geplaatst is onze Caribische bar helemaal af. Top product. En nogmaals dank voor de super snelle levering.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Nike Liscaljet 31/08/2016

Ophogen van bestaande schutting

Onlangs bestelde ik bij jullie enkele flinke stukken Moso bamboe om onze tuin aan te vullen met een paar bijzondere elementen. Allereerst gebruikten wij 3 palen van 5 meter voor het ophogen van een bestaande schutting met de buren (ook naar hen tevredenheid, maar als het goed is niet die van de buurtkatten die wij op deze manier hopen uit onze tuin te weren). De palen zijn opgehangen met het speciale Manilla touw in enkele mastworpen.

Daarnaast gebruikten wij nog 2 palen van 5 meter elk om een in hoogte oplopend terrasscherm te maken waartegen 2 klimplanten zullen gaan groeien (een Clematis en Passiflora). Van de overgebleven stukken maakte ik een paar sfeervolle kaarshouders. De tuin is nog niet helemaal af, maar de sfeer is gezet met jullie schitterende bamboe!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Patrick Jacobs 30/08/2016

Bamboe projecten

Om even te laten zien wat we met al jullie bamboe platen maken, heb ik wat foto’s bijgevoegd.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Marie Bar 30/08/2016

Super blij

Super blij met mijn bamboemat! Het stukje wat te lang was heb ik los gemaak en in de plantenbak gestoken, ziet er super leuk uit.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Astrid Steenbergen 27/08/2016

Degelijke kwaliteit maar wel topzwaar

Na enige vertraging met het transportbedrijf toch onze bamboe deuren ontvangen. Bamboo Import heeft de poortdeuren voor ons op maat gemaakt. Degelijke kwaliteit maar wel topzwaar.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Blijdorp Festival 17/08/2016

Bamboe voor festivaltent

Nogmaals onwijs bedankt voor de samenwerking afgelopen week. Bijgevoegd een aantal foto's van de festivaltent en het terrein.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Mie Takahashi 17/08/2016

Bamboo balcony fence

Here is a photo of the installed bamboo fence on my balcony (although it is not 100 % finished). I am now considering what kind of floor I will put, glass or wooden floor.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 661 to 680 of 747 (38 Pages)