Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Myrna Mugie 14/08/2016

Romantische tiki hutje

Bijgaand treft u 2 foto's aan van ons eigen ontworpen romantische tiki hutje met materialen die wij bij u hebben gekocht.

Gemaakt met pallets en aan de binnenkant hebben we er een appelkistje tegenaan geschroefd om een kaarsje te laten branden..

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Michel Blaas 13/08/2016

Bamboe fietshok

Dankjewel voor de snelle nalevering van de bamboematten, we hebben er een fietsenhok van gebouwd. Bijgaand foto's van het resultaat.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Familie Sonnaert 11/08/2016

Bamboe tuinafsluiting

Wij hebben zelf een tuinafsluiting gemaakt met Ytong cellenbeton en bamboestokken. Zijn zeer tevreden over het resultaat ... en trouwens ook zeer tevreden over jullie Moso bamboe.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Jef de Heus 08/08/2016

Bamboe vijverrand

Ik ben op een kleinigheid zeer tevreden over uw product. Bij mijn laatste bestelling zaten 2 bredere bamboe stokken. Ik had 8 stuks van 7 cm besteld, maar helaas waren er 2 halve palen van 11 cm breed die de afwerking van mijn vijverrand iets minder mooi hebben gemaakt. Voor de rest ben ik tevreden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Menno Sandrini 02/08/2016

Bamboe in pot

Verschillende bamboestokken van 3m lengte doormidden gezaag en vervolgens in een pot geplaatst als tuindecoratie. Mooi toch?!

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

L.Blok 01/08/2016

Bamboe zonnewering

Heb hele leuke reacties gekregen over hoe mooi onze bamboe zonnewering is geworden en het past heel goed bij de tuin.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Arno Dreef 26/07/2016

Bamboe loungebank

Omdat onze jongste dochter net is geboren, hebben wij besloten om de vakantie in onze eigen achtertuin te vieren. En met dit lekkere zonnetje hoort daar een echte bamboe loungebank bij. Eerst wat filmpjes op youtube bekeken en daarna informatie ingewonnen bij Bamboo Import. Daar werden we goed geholpen en de spullen werden een paar dagen later bij ons afgeleverd. Al met al heeft de bouw 2 dagen gekost. Een leuk project om te doen. Nu genieten wij maximaal van onze vakantie met onze dochter op deze prachtige bank.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Alfons Pel 22/07/2016

Bamboe rolschermen

Drie bamboe rolschermen 2 hoog bij 2,5 lang door een persoon geplaatst. Wij zijn er erg blij mee.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Sjaak Oudshoorn 19/07/2016

Tuin met bamboematten

In de bijlage foto's van onze tuin met jullie bamboematten.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Hans Kool 18/07/2016

Oprolbare bamboe zonnewering

De bedoeling van deze gespleten matten was niet om een afrastering te maken maar een heel ander idee van mij. Het idee kwam op bij het bekijken van bamboe rolgordijnen (die wij ook in de serre hebben).

Ik heb eerst een pergola van 5 X 5 meter laten maken (dat heeft even geduurd) en toen de matten aan elkaar gezet. Op het uiteinde een koperen buis gemonteerd (om het geheel gewicht te geven) toen plastic draad met katrollen aangebracht en nu heb ik een oprolbare bamboe zonnewering waardoor we niet in de volle zon zitten maar ook niet in de volle schaduw, wat precies was wat we wilde hebben.

Het geheel werkt feilloos, zo zelfs dat als ik de matten oprol deze onder het dak verdwijnen (wat een wens van mij was in verband met de winters in Tsjechië die nogal fors kunnen zijn). Het heeft even geduurd maar het is allemaal goed gelukt.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Carola Akse 16/07/2016

Bamboe lijst

Dit mooie kunstwerkje hebben wij van jullie stukje bamboo gemaakt. Origineel toch?

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

D. Fermie 16/07/2016

Horizontaal geplaatste wilgenmatten

Ons vijvertje met horizontaal geplaatste wilgenmatten als achtergrond.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Dick Fermie 16/07/2016

Bamboe plantenhouder

Ik wilde aan de achterkant een mooie afwerking hebben met eventueel wat plantjes erin. Uiteindelijk kan je niets anders kiezen dan een plastic goot of zoiets... en dat leek me niets.

Omdat we al een aantal bamboe producten in de tuin hebben ben ik op zoek gegaan naar grote bamboe stammen en uiteindelijk kwam ik op internet Bambooimport tegen die echt alles hebben wat je maar kan bedenken. 2 meter 14cm dik bamboe besteld en dat was in no time geleverd.

Over de gehele lengte een stuk eruit gezaagd met de decoupeerzaag en het bamboe aan de binnenzijde geïmpregneerd met epoxy. Met 3 steunen aan de muur gemaakt, gevuld met aarde en plantjes en ik heb een mooie achterzijde voor mijn vijver.

Nogmaals bedankt Bamboo Import!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Benny Boonstra 12/07/2016

Bamboe schaduwplek

Fotomodel Dehlia demonstreert op de foto's hoe zij gebruikt maakt van de gecreëerde schaduwplek. Ideaal voor de warme zomerdagen. Gelegen aan de koivijver geniet zij van een adembenemend uitzicht. Door de natuurlijke uitstraling past deze bamboe pergola perfect in onze tuin. We zijn heel blij met het resultaat.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

John Bek 11/07/2016

Japanse tuin

Hierbij een paar foto’s van onze Japanse tuin met jullie prachtige zwarte bamboe tuinschermen en bijpassende poortdeur.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

John Bek 11/07/2016

Japanse tuin

Hierbij een paar foto’s van onze Japanse tuin met jullie prachtige zwarte bamboe tuinschermen en bijpassende poortdeur.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Fam van den Akker 10/07/2016

Tropische tuin

Wij zijn zo ontzettend tevreden over jullie bamboe. Het is net of onze tuin in een tropisch oord is veranderd. Wij zijn super trots op ons resultaat!!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

P&P Projects 07/07/2016

Action Factory van Center Parcs

Deze bamboe hekken staat in de vernieuwde Action Factory van Center Parcs Het Heijderbos in Heijen, Noord-Limburg. De indoor activiteitenhal is sinds afgelopen vrijdag 1 juli geopend en zal later deze zomer uitgebreid worden met een interactieve Adventure Golf!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Guido Cavalini 07/07/2016

Bamboe wandbekleding

Hotel waar ik deze bamboe wandbekleding heb geplaatst is dik tevreden en het ziet er naar uit dat ik weer een lading bij jullie kan bestellen voor hun. Heel erg bedankt!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Leiwakabessy 05/07/2016

Bamboematten tegen oude schutting

Bamboematten over oude schutting geplaatst met jullie speciale bevestigingsschroeven. Top!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 681 to 700 of 747 (38 Pages)