Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Toine van der Heiden 02/06/2016

Zwarte bamboe schutting

Heb een tijdje geleden een schutting gezet van bamboe Black matten. Zie foto. Heel blij mee.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ruud Kleinlooh 01/06/2016

Zeer tevreden over de levering en kwaliteit

Zeer tevreden over de levering en kwaliteit van uw spullen. Hartelijk dank hiervoor. Tuin heeft hierdoor een fantastische uitstraling gekregen. Bijgaand een impressie van hoe het is geworden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Henk Coolen 30/05/2016

Bamboe lamp

In bijlage een foto van onze bamboe lamp in de huiskamer/keuken.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

G.J. Rodenburg 28/05/2016

Bamboerolschermen

Hierbij willen wij u kenbaar maken dat wij genieten van de bij u bestelde bamboerolschermen met hardhouten palen en paalverschuilers (halve bamboepalen).

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Gert Ponsteen 27/05/2016

Bamboe schutting bij zwembad

Onlangs 2 rollen BAMBOE (2,50 - 1,50) gekocht en er een mooi schutting van gemaakt voor ons eigen zwembad. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Een plaatje toch?

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Saskia Bosscher 26/05/2016

Bamboemat horizontaal bevestigd

Lelijke veranda van de buren weggewerkt met 250 x 250 bamboematten. Kleinere stukken gemaakt van de mat om horizontaal op het muurtje te bevestigen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Annemee Struijk 14/05/2016

Gespleten bamboematten als plafondbekleding

Wij hebben een systeem plafond gemaakt voor onze sieraden & kunst winkel op Terschelling. De gespleten bamboe matten worden op hun plaats gehouden door gehalveerde bamboepalen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Rianne van Vlimmeren 14/05/2016

Japanse tuin

In januari 2014 verhuisd, en veel werk verricht in de tuin. We wilde achter een "Japanse" tuin proberen te maken, nou in ieder geval de sfeer proberen te benaderen.

In oktober en november 2014 heb ik een bestelling voor bamboe gedaan bij jullie. En nu zie je pas foto's, want ik wilde dat het eerst een beetje aan zou slaan en volume zou krijgen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en het zal vanaf nu alleen maar ieder jaar mooier worden.

We hebben de Bamboe van 250 x 150 gebruikt om aan het hek tussen voor en achtertuin te bevestigen, en de bamboe van 250 x 180 aan de achterschutting te binden om die "lelijke" schutting aan het oog te onttrekken.

Ik had nog wel meer willen bekleden, maar dat wordt dan toch een dure grap.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Trijntje Mulder 11/05/2016

Bamboematten voor dakterras

Bamboematten gekocht voor ons dakterras. De bestelling, betaling en levering gingen heel gemakkelijk. De rollen waren mooi en handzaam verpakt. De plaatsing was een eitje! En ik ben superblij met het resultaat!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Edric Dolladi 09/05/2016

Gespleten matten voor extra privacy

Gespleten matten gebruikt om tijdelijk wat extra privacy te creëren in onze tuin totdat de schutting is dichtgegroeid. Goed verpakt en eenvoudig tegen een hekwerk te bevestigen met de bijgekochte draadjes.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Kwekerij Buiting 08/05/2016

Mooie achtergrond voor onze showtafel

De rietmat vormt een mooie achtergrond voor onze showtafels met tuinplanten.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ed en Marij Gadet 06/05/2016

Perfect materiaal en snelle levering

Onder dankzegging voor de snelle levering, zie hier het resultaat! De oude en de nieuwe situatie. Perfect materiaal hebben jullie geleverd en inderdaad goed te verwerken, zelfs voor twee "huis, tuin en keuken" klussers!

We zijn er trots op, nogmaals dank!

Rating
Helpful (0) Not helpful (2)

Lars Endema 06/05/2016

Op maat gemaakte bamboemat voor op het balkon

Op maat gemaakte bamboemat voor op het balkon.

Nog bedankt voor het zagen en de service! Jullie hebben er een ambassadeur bij.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Peter Kuipers 06/05/2016

Opgeknapte erfafscheiding

Een oude erfafscheiding anex schutting op een hele eenvoudige manier opgeknapt met een prachtige bamboemat van Bamboo Import. We zijn heel tevreden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Susanne & Nico 05/05/2016

Bamboe achterwand slaapkamer

Een tweetal foto's van onze slaapkamer met bamboe achterwand. Het was een heel gedoe om het te monteren en boven te krijgen, maar dan heb je wel wat moois! We zijn er heel mee.

Hartelijke groet uit Zandvoort.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Henk van Boesschoten 01/05/2016

Bamboe lounge bank

De oude lounge bank een facelift gegeven met tonkinstokken.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Frank Verber 23/04/2016

Bamboematten in RVS frame

Nadat ik deze schutting geplaatst had, heb ik veel positieve reacties gehad. Zoals, waar is deze schutting te koop? Nergens, heb ik zelf gemaakt. Ik heb gekozen voor duurzaamheid, omlijsting is van RVS en de palen zijn van composiet de Bamboe komt natuurlijk van Bamboo Import in Beverwijk.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Marco van Gurp 18/04/2016

Zwarte bamboe borders

Bijgaand een paar foto’s van onze zwarte bamboe borders. Ondertussen al bezig met een volgend bamboe projectje achterin de tuin ;-)

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Marco van Gurp 18/04/2016

Bamboe schuifdeur

Onze schuifdeur op maat in de bamboeschutting voor het huis voldoet perfect en heeft al mening voorbijganger doen stilstaan!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Harrie Versteegen 17/04/2016

Strodaken voor theehuis in Japanse tuin

Strodaken gekocht voor het theehuis in onze Japanse tuin. Verschillende lagen dicht op elkaar bevestigd voor een waterdicht resultaat.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 701 to 720 of 725 (37 Pages)