Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Frank Verber 23/04/2016

Bamboematten in RVS frame

Nadat ik deze schutting geplaatst had, heb ik veel positieve reacties gehad. Zoals, waar is deze schutting te koop? Nergens, heb ik zelf gemaakt. Ik heb gekozen voor duurzaamheid, omlijsting is van RVS en de palen zijn van composiet de Bamboe komt natuurlijk van Bamboo Import in Beverwijk.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Marco van Gurp 18/04/2016

Zwarte bamboe borders

Bijgaand een paar foto’s van onze zwarte bamboe borders. Ondertussen al bezig met een volgend bamboe projectje achterin de tuin ;-)

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Marco van Gurp 18/04/2016

Bamboe schuifdeur

Onze schuifdeur op maat in de bamboeschutting voor het huis voldoet perfect en heeft al mening voorbijganger doen stilstaan!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Harrie Versteegen 17/04/2016

Strodaken voor theehuis in Japanse tuin

Strodaken gekocht voor het theehuis in onze Japanse tuin. Verschillende lagen dicht op elkaar bevestigd voor een waterdicht resultaat.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Carla Zwinkels 13/04/2016

Bamboe zonnewering in serre

Wij hebben de rollen gespleten bamboe gebruikt in ons kasje als zonnewering en decoratie.

Wij zijn zeer blij met het resultaat.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Martin 05/04/2016

Top

Het ziet er in het echt veel mooier uit dan op de foto.
De levering was al na 2 dagen, helemaal TOP!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Jan Doddema 30/03/2016

Correcte en snelle afhandeling

Bedankt voor de correcte en snelle afhandeling. Netjes, tot aan de voordeur aan toe. De schermen zijn prachtig. Nog boven verwachting. Een sierraad in de tuin. Erg blij mee.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Lindsey 24/03/2016

Wow, wat een prachtige roomdivider, hij is nog mooier dan op de foto. Binnen 1 dag had ik hem al in huis.Hij staat erg stevig, ik ben er super blij mee, dank jullie wel Bamboo Import. Groetjes Lindsey

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Eddy Boerakker 30/11/-0001

Bamboe plafond voor tuinstudio

Bamboe 'horizontaal' toegepast als plafond in tuinstudio.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 701 to 709 of 709 (36 Pages)