Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Nienke van Heusden 04/07/2016

Juicebar

Woest Zuid is dé club voor basisschoolkinderen in Amsterdam. Samen met de kinderen gaan we dagelijks naar buiten om te sporten en te bewegen. In de zomervakantie organiseren we op 4 locaties zomerkampen in een echte festival sfeer. Op alle kampen komen deze gave Juicebars, gemaakt van paletten en de strodaken op stok die we bij bamboo import hebben besteld. Hier kunnen de kinderen de hele dag verse sap en fruitwater tappen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Willem Huurdeman 27/06/2016

Bamboe balkonafscheiding

Hierbij zend ik jullie een aantal foto's toe met betrekking tot het plaatsen van het door u geleverde materiaal, volgens mij is de bamboe balkonafscheiding aardig gelukt en nogmaals dank voor de snelle levering.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ria Wentink 23/06/2016

Lange schutting van bamboe rolmatten

Wij hebben in het voorjaar een lange schutting van 9.20 m gemaakt met bamboe rolmatten van 1.50 m hoog en 2.50 m breed. Deze staan bovenop een bak van 85 cm diep in onze achtertuin.

Achter de bamboematten bevinden zich 9 palen met gaas op dezelfde hoogte van 1.50 m. Wij zijn er heel blij mee, omdat er eerst een donkergroene taxushaag stond, hetgeen naar je toe kwam en het was ook achteraf te donker.

Nu kijken we naar een geel zonnig FRIS GEHEEL VAN BAMBOE, met nieuwe planten ervóór en heb ik i.p.v. een taxushaag maar liefst 7 m2 grond erbij gekregen. De grijze struiken in het midden is Eucalyptus.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Frans 22/06/2016

Bamboe waterafvoer systeem

Leuk zo'n zonneluifel.. maar als het regende werd de muur supernat. Met dit bamboe waterafvoer systeem niet meer!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Sjaak Grootemab 22/06/2016

Schuur bekleding

Ons dakterras heeft een prachtig uitzicht over de weilanden maar het stukje topgevel van de schuur was niet zo fraai, dus heb ik het met bamboematten bekleed. We zijn erg blij met het resultaat, het geeft een zomerse uitstraling.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Dolferus 22/06/2016

Pergola met zonnewering

Zeer tevreden met onze pergola! Zoals u ziet hebben we gezorgd voor een zonnewering met jullie gespleten bamboematten en het geheel afgewerkt met een doorschijnende golfplaat zodat we ook bij regenweer onder onze pergola kunnen zitten.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Frenk Sieben 21/06/2016

Bamboe waterklapper

Ik heb er iets leuks van gemaakt; een "Shi Shi Odoshi" (waterklapper) en een bamboe waterval (zelf ontworpen en gemaakt voor ons dakterras).

Zoals je ziet komt het water uit het "Bamboe bos" en stroomt het door de bamboe buis in het bassin met planten. De bamboe buis vertoont zogenaamd reeds kleine schelpjes, zeesterren, slakjes en mosseltjes (een geintje).

De Shi Shi Odoshi wordt door hetzelfde pompje aangestuurd en is afzonderlijk te regelen met een kraantje.

Mijn gereedschappen waren een ijzerzaag, een Dremel en wat schuurpapier... (en veel geduld).

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Haard Looden 21/06/2016

Gespleten bamboe schutting

Onze bamboe schutting van gespleten matten. Helemaal blij.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Josephine 19/06/2016

Zeer vriendelijk en professioneel de mensen bij Bamboo Import. Bedankt voor al het advies en de geweldige service.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Wim van der Zande 19/06/2016

Bamboeschermen tussen betonpalen

Giant zwarte bamboeschermen tussen betonpalen geplaatst langs terras met hoogteverschil.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Pinpoint Your Travel 18/06/2016

Tropische Bar

Ik heb bijna een jaar gezocht naar palmbladeren voor mijn tropische bar. En dankzij Bamboo Import is mijn Tropische Bar nu klaar! Laat de lange zomermaanden maar komen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Rob Ruys 16/06/2016

Bamboe vijverbak

Ik heb mijn vijverbak bekleed met bamboe en vind het erg mooi staan.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Peter van Avendonk 15/06/2016

Rietmat als aankleding

Rietmat als aankleding voor ons nieuwe zwembad.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Con Robijns 15/06/2016

Japans tuintje

Bij u gekocht; 12 x bamboe Java stammen van 3 meter (10 cm doorsnee) geen zaagverlies door vooraf exact te berekenen (13 cm overschot). Vervolgens 30 cm diep in beton gezet en daarna met het zwarte touw van sjorringen voorzien.

Resultaat precies zo als ik het voor ogen had, prachtig materiaal om mee te werken. Waterornament zelf van leisteen dakpannen geknutseld en een bamboestok aan de binnenkant de knoop doorgestoken.

Het bruggetje was nog het meeste werk,…maar mijn vrouw wilde haar eigen "Japanse" tuintje en is erg tevreden met het resultaat.

Tip! Vergeet niet de bamboe te Boosten met de speciale olie, anders ontstaan zeer snel al scheuren.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Emile Bridie 14/06/2016

Zwarte bamboe achterwand

Zwarte bamboe achterwand gemaakt met deze bamboematten zodat mijn bonsai boompjes mooi uitkomen!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Dina Pronk 14/06/2016

Tropische tuin

We zijn nog niet helemaal klaar, maar hier alvast wat foto's van onze tropische tuin in de Hollandse polder.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Rutger Visscher 14/06/2016

Scandinavian jungle garden

De perfecte bamboe achtergrond voor onze Scandinavian jungle garden!!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Triena 14/06/2016

Rietmat voor meer privacy

We zijn er heel blij mee, rietmat net de goede hoogte. Heerlijk privé.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Fam. Knuit 13/06/2016

Wilgenmatten op rekken

De schuttingdelen moesten verplaatsbaar blijven, zodat in noodgevallen de auto in de garage zou kunnen. Daarom hebben we gekozen om wilgenmatten op de rekken te bevestigen. Dat is veel mooier dan de groene zeilen die er eerst op zaten.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Jan de Waal 13/06/2016

Moso bamboe voor buitenkeuken

Moso bamboe gebruikt voor de buitenkeuken in onze tuin.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)
Showing 701 to 720 of 747 (38 Pages)