Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Ton van de Burgt 27/07/2019

Douche hoek

Wij hebben een leuke bamboe douche hoek gemaakt in de tuin.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Floris van Heynsbergen 27/07/2019

Ibiza/Miami stijl

YAY balloon shop op het grootste dancefestival ter wereld Tomorrowland in België. Rieten matten gebruikt ter aankleding van de winkel in Ibiza/Miami stijl. Verkoop folieballonnen, inflatables, party accessoires etc.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Erik 23/07/2019

Ze blijven prachtig

Super blij met de giant bamboe. Af en toe effe bij lakken met de renovator black. Ze blijven prachtig.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Eimert Visser 22/07/2019

Bamboe creatie

Onze creatief met bamboe.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

fam. Brunnekreef 21/07/2019

Erg makkelijk om mee te verwerken

Erg makkelijk om mee te verwerken / monteren. We hebben de Guadua palen op volle meters laten bezorgen en ze zelf op maat ingekort. De bamboo laat zich makkelijk en netjes zagen, zelfs met een handzaag. We zijn heel blij met het eind resultaat!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Tilly van Esch 21/07/2019

Heel blij met de bamboe pergola

We zijn heel blij met de bamboe pergola en de reacties uit onze woonomgeving zijn zeer overweldigend! Ook willen wij jullie bedanken voor de prettige samenwerking.

Het bestellen de levering en correspondentie daaromheen alles verliep perfect, wij zullen dit bedrijf ook zeer zeker aanraden bij anderen. Wij zijn dan ook heel blij met het resultaat!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Albert Zijlstra 20/07/2019

Fijne relaxte sfeer

We krijgen bijna dagelijks hele positieve reacties en (soms wildvreemde) mensen vragen ons hoe we aan die prachtige bamboe komen. We zijn zeer tevreden over uw producten waarmee we op relatief eenvoudige manier een fijne relaxte sfeer hebben kunnen creëren.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

wim zwiep 20/07/2019

1 rolletje bamboe

Wat 1 rolletje bamboe kan doen. Na de zomer de kliko's wegwerken.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ronald 20/07/2019

Creatieve afwatering

Creatief afwatering systeem met Ledslang.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

De Witte Chris 18/07/2019

Exotische voortuin

Ik heb een schutting gemaakt in de exotische voortuin en in mijn achtertuin een tussenschutting geplaatst met exotische planten en pagode met aanplanting van musa bajoo.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Henk van Geloof 17/07/2019

Nieuwe bamboe terrasafscheiding

Nieuwe bamboe terrasafscheiding.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Henriëtte van Diermen 17/07/2019

Riet onder steiger

Wij hebben onder onze steiger uw rietmat bevestigd en wij krijgen er leuke positieve reacties op. Ziet er mooi uit.

Rating
Helpful (3) Not helpful (0)

Kevin van dijk 16/07/2019

Bamboe zithoek

Met de bamboeschermen hebben wij onze zithoek heel knus kunnen maken

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Nihan 15/07/2019

Achtergrond

Als achtergrond gebruikt voor de verjaardagstafel van mijn zoon.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Karel Haarsma 15/07/2019

Shutting renovatie

Schutting renovatie , foto voor én na.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Suelze Toni 14/07/2019

Top producten en alles netjes op tijd geleverd!

Begonnen met 4 paletten en zeer tevreden over het resultaat. Nog niet helemaal klaar maar we zijn er bijna. Hele mooie bamboe van bamboo import en strodak voor de afwerking hiervan! Top producten en alles netjes op tijd geleverd!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

J.verhalle 12/07/2019

Zeer tevreden

We zijn zeer tevreden met het resultaat en met de geboden service tijdens onze inkoop.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Shakti Changoer 12/07/2019

Zeer makkelijk en bewerkbaar product

Lang gezocht naar een goed en natuurlijk product om de tuin compleet te maken en passend bij de tegels. De bamboo rol is een een zeer makkelijk en bewerkbaar product die je simpel alleen kan bevestigen. Het resultaat is oogverblindend mooi geworden!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Eli Smits 12/07/2019

Oosterse tuin

Ik had een hoekje over in mijn oosterse tuin en dacht, ik bestel wat bamboe en maak er iets leuks van.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Dirk Peeters 12/07/2019

Bamboo art

The moment bamboo becomes art.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 61 to 80 of 725 (37 Pages)