Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

J.verhalle 12/07/2019

Zeer tevreden

We zijn zeer tevreden met het resultaat en met de geboden service tijdens onze inkoop.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Shakti Changoer 12/07/2019

Zeer makkelijk en bewerkbaar product

Lang gezocht naar een goed en natuurlijk product om de tuin compleet te maken en passend bij de tegels. De bamboo rol is een een zeer makkelijk en bewerkbaar product die je simpel alleen kan bevestigen. Het resultaat is oogverblindend mooi geworden!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Eli Smits 12/07/2019

Oosterse tuin

Ik had een hoekje over in mijn oosterse tuin en dacht, ik bestel wat bamboe en maak er iets leuks van.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Dirk Peeters 12/07/2019

Bamboo art

The moment bamboo becomes art.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Gregory Gevaert 12/07/2019

Bamboe geplaatst tegen draad

Bamboe op de scheiding geplaatst tegen draad. Eerst balk met stabilisée eronder zodat het mooi strak is.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Peter van Excel 11/07/2019

Saaie schutting op leuken

Hoe leuk is dat. Een saaie schutting op leuken met gespleten bamboe matten. Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering en het eind resultaat. Zeg nou zelf....ziet er gezellig uit toch?

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Gille Verellen 11/07/2019

Blijft koel

Wij hebben rietmatten aangeschaft om over de overkapping van het terras te leggen bij zeer hoge temperaturen (meer als 30 graden).

Het resultaat is verbluffend. Het blijft koel en het is aangenaam vertoeven op het terras. Vooral voor onze kleinkinderen is dit zeer interessant, want zij kunnen
bij zeer warm weer toch buiten spelen onder een schaduwrijk terras.

Een aanrader voor alle mensen met een overkapping in glas of kunststof die de zon doorlaat. Wij zijn in ieder geval heel blij met het riet en het resultaat.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Sonja Duran 10/07/2019

Rieten wandbekleding

Voor onder de overkapping van mijn moeder heb ik dit gemaakt.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Esther Olivier 10/07/2019

Bamboe rolgordijn voor de slaapkamer

Ik ben super blij met het bamboe rolgordijn! Het geeft de juiste look aan de slaapkamer!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Reinier Zwolsman 09/07/2019

Heel goed op maat te maken

De veranda is dankzij de mooie rolgordijnen pas compleet. De rolgordijnen aan de zijkant waren heel goed op maat te maken. De rolgordijnen aan de voorzijde zijn te verplaatsen en af te nemen. Zo blij met de rolgordijnen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ingrid en Paul Fritschy 09/07/2019

Afrika look

Ons doel was een leuke oplossing voor om en boven de jacuzzi en dankzij jullie bamboematten en strodaken de beoogde Afrika look bereikt.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Maarten 09/07/2019

Bamboe schutting renovatie

Betaalbare schutting renovatie met bamboematten.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Patrick van den Heuvel 09/07/2019

Geeft super veel sfeer

Overkapping aan ons tuinhuisje aan de bovenkant bedekt met plexiglas platen met daarop een bamboe mat wat super veel sfeer geeft.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Arjan Bleijenberg 08/07/2019

Super te woord gestaan

Wij zijn super blij met onze bamboe matten. Het ging even niet goed met levering van koeriers bedrijf, contact opgenomen met bamboo medewerker, super te woord gestaan en de volgende dag bestelling in huis. Bedankt!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Mariska Pitstra 08/07/2019

Tropische sfeer

Wou in mijn tuin een tropische sfeer maken en dan mag bamboe niet ontbreken.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Lore De Winter 07/07/2019

Bamboe overkapping met zithoek.

Onze bamboe overkapping met zithoek.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Rob Groen 07/07/2019

Ibiza hut

Mijn 'Ibiza' hut met bamboo import riet tegen het dak en van die stro slierten onder de rand.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

karinkremers 07/07/2019

Mooie pergola met bamboerollen

Mooie pergola met bamboerollen erop gemaakt, tevens voor de hangmatten, prachtig geworden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Marjanne Meijer 06/07/2019

Privacy voor terras

Privacy op ons paradijselijke plekje.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Deceuninck koen 05/07/2019

Tiki Bar

Al vele malen besteld bij jullie. Mooie kwaliteitsvolle bamboe producten.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 61 to 80 of 709 (36 Pages)