Menu
Your Cart

BOOK YOUR APPOINTMENT FOR COLLECTION OR SHOWROOM

Reviews


Sort
Limit

Marita Pannenborg 06/08/2019

Binnen een dag was de pergola door mij alleen opgezet.

Ben zeer tevreden over deze mooie pergola van zwarte bamboe, de planten kunnen er nu mooi overheen groeien.
Ik heb nog een kant met een rol wilgentakken voorzien. Dat vond ik mooi passen bij de natuurlijke uitstraling van de bamboe en heb ik zichtbescherming. Binnen een dag was de pergola door mij alleen opgezet, dit erg makkelijk.

Rating
Helpful (6) Not helpful (0)

Sven Degroote 05/08/2019

Reuze tevreden

Ik heb dit weekend de bamboe split matten gehangen en ben er reuze tevreden van. Zo tevreden dat ik er nog wat ga bijbestellen om de ganse omheining te doen in plaats van slechts het voorste deel zoals ik eerst van plan was.

Rating
Helpful (4) Not helpful (0)

Hetty Lexmond 05/08/2019

Verticaal tuintje

Verticaal tuintje gemaakt met bamboestokken

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Thomas Keizer 04/08/2019

Bestaande schutting met rietmatten weggewerkt

Overkapping en schutting gebouwd, naar eigen ontwerp, met douglashout. Bestaande schutting met rietmatten weggewerkt. Top!

Rating
Helpful (1) Not helpful (1)

Jack van gerwen 03/08/2019

Mooi om mee te werken.

Mooi om mee te werken.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ingrid van Dopperen 01/08/2019

Bamboe schutting in donkere en naturel kleur

Giant schermen geplaatst in donkere en naturel kleur.

Rating
Helpful (4) Not helpful (0)

Albert Dijkstra 31/07/2019

Verwarmingsbuizen weggewerkt

Prachtige halve bamboe stokken waarmee ik de verwarmingsbuizen op mijn zoon zijn kamer heb weggewerkt. Ook bloempotjes gemaakt van het overige bamboe hout.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Rik Verweij 29/07/2019

Goede kwaliteit

Bedankt voor de goede kwaliteit spullen.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Monique 29/07/2019

Bedekking op pergola

Bedekking op de pergola. Filtert de zon, maar blijft toch luchtig. Geeft sfeer aan de tuin. Super blij mee.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Marty Schoonus 29/07/2019

Supermooie oplossing

Alle mensen zeggen dat het een supermooie oplossing is om de muren te bekleden met jullie bamboe....

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Els van de Peppel 28/07/2019

Super spul!!

Mijn dakterras kijkt uit op de tuinen van de buren. De buren konden ook zo naar binnen kijken en ik wilde meer privacy.
Dus deze bamboematten besteld. De mannen die het leverden hebben het naar boven gesjouwd zonder te mopperen.
Ik heb de schutting in mijn eentje neergezet. Dat kon omdat het heel eenvoudig te verwerken is; neerzetten, schroeven en klaar....
Wat ook heel fijn is, is dat het gemakkelijk de bocht om kan. Super spul!!
En het is echt een paradijselijk plekje geworden :-)

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Nara V. Van den Broeck 28/07/2019

Zeer tevreden met het resultaat

Ik heb geen dure camera, waarschijnlijk niet de beste foto's, maar ik ben zeer tevreden met het resultaat dat een oude schutting bedekt. Ziet er veel mooier uit nu.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

A. Darlas 28/07/2019

Rieten hek

Het prachtige rieten hek siert mijn tuin.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Kitty Wittenhorst 28/07/2019

Bescherming voor onze kippen

Super mooi geworden. Bamboe zon en zichtbescherming voor onze kippen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ton van de Burgt 27/07/2019

Douche hoek

Wij hebben een leuke bamboe douche hoek gemaakt in de tuin.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Floris van Heynsbergen 27/07/2019

Ibiza/Miami stijl

YAY balloon shop op het grootste dancefestival ter wereld Tomorrowland in België. Rieten matten gebruikt ter aankleding van de winkel in Ibiza/Miami stijl. Verkoop folieballonnen, inflatables, party accessoires etc.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Erik 23/07/2019

Ze blijven prachtig

Super blij met de giant bamboe. Af en toe effe bij lakken met de renovator black. Ze blijven prachtig.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Eimert Visser 22/07/2019

Bamboe creatie

Onze creatief met bamboe.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

fam. Brunnekreef 21/07/2019

Erg makkelijk om mee te verwerken

Erg makkelijk om mee te verwerken / monteren. We hebben de Guadua palen op volle meters laten bezorgen en ze zelf op maat ingekort. De bamboo laat zich makkelijk en netjes zagen, zelfs met een handzaag. We zijn heel blij met het eind resultaat!

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Tilly van Esch 21/07/2019

Heel blij met de bamboe pergola

We zijn heel blij met de bamboe pergola en de reacties uit onze woonomgeving zijn zeer overweldigend! Ook willen wij jullie bedanken voor de prettige samenwerking.

Het bestellen de levering en correspondentie daaromheen alles verliep perfect, wij zullen dit bedrijf ook zeer zeker aanraden bij anderen. Wij zijn dan ook heel blij met het resultaat!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 61 to 80 of 742 (38 Pages)