Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Ewoud Magielse 02/07/2019

Prachtig tropisch decor

Hoekje in onze tuin omgetoverd tot knusse loungehoek met gespleten bamboe op rol als achterwand. Prachtig tropisch decor voor de lange avonden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Peter Oosthoek 02/07/2019

Bamboe schutting na ca. 7 jaar

Foto van onze bamboe schutting zoals deze er na ca. 7 jaar bij staat. De schutting is geplaatst in een gebogen vorm.

Elk jaar behandel ik hem met gekookte lijnolie waardoor hij een mooie diep bruine kleur gekregen heeft.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Pascal Meijrink 30/06/2019

Gespleten bamboe

Gespleten bamboe voor dak overkapping en schutting.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Wilma Stap 29/06/2019

Mijn tuin verfraaid

Mijn tuin verfraaid met gespleten bamboe rollen van Bamboo Import.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Marijke Willemsen 28/06/2019

Ibiza look

Perfecte Ibiza look in mijn tuin.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

truus van maaren stigter 28/06/2019

Whirlpool met bamboe afbouw

Mijn whirlpool/bad is prachtig geworden, door de afbouw met bamboe platen, die ik bij u heb gekocht. Aangezien ik een woning huur, was betegelen geen optie. Zeker een aanrader, de platen zijn bevestigd met magneten, waardoor je altijd bij het systeem kan mocht dat nodig zijn.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Roosen erwin 28/06/2019

Terras afsluiting

Ik heb deze afsluiting geplaatst op het terras op het 2é verdiep zodat ik mij een beetje gerust voel als de kleinkinderen op bezoek komen, mijn terras lijkt nu ook groter.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Manuel msn 28/06/2019

Heidematten als dakbedekking

Riet- en heidematten gebruikt als dakbedekking voor ons bamboe huisje in de tuin.

Rating
Helpful (4) Not helpful (7)

Bryan Derks 27/06/2019

Tropische cocktail bar

Het idee was een een klein barretje maken maar dat plan liep al gauw uit tot wat groters! Toen was een concept ontstaan voor een tropische cocktail bar. En daar moest een mooi dak opkomen. Eerst gekeken voor riet en dergelijke maar dat was het allemaal niet...

Toen ik bij bamboo import het palmstro dak had gezien was ik verkocht, dat word hem! Gelijk besteld en in het weekend er op gemaakt zodat alles nog op tijd af was voor de opendag!

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Astrid te Winkel 26/06/2019

Overkapping

Begin van mijn overkapping, het dak komt nog.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Gitte H Jensen 26/06/2019

Homemade bar en mirror frame

Homemade bar en mirror frame made with black bamboo fence rolls.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Rob Altman 26/06/2019

Had verwacht dat het meer gesloten zou zijn

Wij hebben de patio een beetje opgeknapt en de rollen riet boven geplaatst om de felle zon te temperen daar deze te heet werd om in de patio te zitten het enige nadeel is dat de tussen ruimte teveel open is had verwacht dat het meer gesloten zou zijn.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Isher Turner 26/06/2019

Bamboo flutes

The Tali Bamboo has worked brilliantly for my flutes. The long distance between nodes creates a lovely constant sound.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Chantal van den berg 24/06/2019

Bamboe klamboe

Wij hebben een romantisch sfeertje aangebracht in onze slaapkamer doormiddel van een bamboe klamboe.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Leo Korsmit 24/06/2019

Bamboematten in houten kader

Bamboematten in houten kader geplaatst.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

mulkers jozef 23/06/2019

Bamboematten tegen de onderkant van afdak

De bamboematten heb ik bevestigd tegen de onderkant van mijn afdak, goed gelukt krijg veel positive reacties ook wat het materiaal betreft. Wat moeilijk om foto's te maken meet 5x3 meter.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Marco Wiechert 21/06/2019

Bamboe trouwprieel

Bamboe trouwprieel op het strand.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Aries vermeeren 21/06/2019

Vakantiesfeer

Vakantiesfeer. Superblij mee!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Stephanie Vermeiren 20/06/2019

gespleten bamboe matten 180×500

Ik heb mijn bestaande afsluiting vernieuwd met de gespleten bamboe matten. Ik ben hierover heel tevreden. We kunnen er weer wat jaartjes tegen. ;-)

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Rianne 19/06/2019

Makkelijk aan te brengen

Makkelijk aan te brengen en ging vrij snel met de goede beschrijving erbij!! En nu hopen dat het bankje er lang tegen kan! Moet het wel jaarlijks opnieuw doen, maar kijk dan zit je wel heel lekker!!

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)
Showing 101 to 120 of 725 (37 Pages)