Menu
Your Cart

BOOK YOUR APPOINTMENT FOR COLLECTION OR SHOWROOM

Reviews


Sort
Limit

Ingrid en Paul Fritschy 09/07/2019

Afrika look

Ons doel was een leuke oplossing voor om en boven de jacuzzi en dankzij jullie bamboematten en strodaken de beoogde Afrika look bereikt.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Maarten 09/07/2019

Bamboe schutting renovatie

Betaalbare schutting renovatie met bamboematten.

Rating
Helpful (0) Not helpful (1)

Patrick van den Heuvel 09/07/2019

Geeft super veel sfeer

Overkapping aan ons tuinhuisje aan de bovenkant bedekt met plexiglas platen met daarop een bamboe mat wat super veel sfeer geeft.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Arjan Bleijenberg 08/07/2019

Super te woord gestaan

Wij zijn super blij met onze bamboe matten. Het ging even niet goed met levering van koeriers bedrijf, contact opgenomen met bamboo medewerker, super te woord gestaan en de volgende dag bestelling in huis. Bedankt!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Mariska Pitstra 08/07/2019

Tropische sfeer

Wou in mijn tuin een tropische sfeer maken en dan mag bamboe niet ontbreken.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Lore De Winter 07/07/2019

Bamboe overkapping met zithoek.

Onze bamboe overkapping met zithoek.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Rob Groen 07/07/2019

Ibiza hut

Mijn 'Ibiza' hut met bamboo import riet tegen het dak en van die stro slierten onder de rand.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

karinkremers 07/07/2019

Mooie pergola met bamboerollen

Mooie pergola met bamboerollen erop gemaakt, tevens voor de hangmatten, prachtig geworden.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Marjanne Meijer 06/07/2019

Privacy voor terras

Privacy op ons paradijselijke plekje.

Rating
Helpful (4) Not helpful (1)

Deceuninck koen 05/07/2019

Tiki Bar

Al vele malen besteld bij jullie. Mooie kwaliteitsvolle bamboe producten.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Glen Williams 05/07/2019

Doeltreffend en sfeervol

Een simpele pergola, met riet. Doeltreffend en sfeervol!!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Menno Fischer 04/07/2019

Mediterrane uitstraling

Door het riet weet je niet wat je ziet, de mediterrane uitstraling geeft je tuin een warmere sfeer met dit weer.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Bart Heuts 02/07/2019

Filtert mooi het zonlicht

Bamboe op de pergola filtert mooi het zonlicht en geeft een mediterraan effect, heerlijk loungen in de schaduw in je eigen tuin, vakantie 2019 @home!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Liliche Almeida 02/07/2019

Bamboe tuinafscheiding

De bamboematten tegen betongaas gemonteerd.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Ewoud Magielse 02/07/2019

Prachtig tropisch decor

Hoekje in onze tuin omgetoverd tot knusse loungehoek met gespleten bamboe op rol als achterwand. Prachtig tropisch decor voor de lange avonden.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Peter Oosthoek 02/07/2019

Bamboe schutting na ca. 7 jaar

Foto van onze bamboe schutting zoals deze er na ca. 7 jaar bij staat. De schutting is geplaatst in een gebogen vorm.

Elk jaar behandel ik hem met gekookte lijnolie waardoor hij een mooie diep bruine kleur gekregen heeft.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Pascal Meijrink 30/06/2019

Gespleten bamboe

Gespleten bamboe voor dak overkapping en schutting.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Wilma Stap 29/06/2019

Mijn tuin verfraaid

Mijn tuin verfraaid met gespleten bamboe rollen van Bamboo Import.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Marijke Willemsen 28/06/2019

Ibiza look

Perfecte Ibiza look in mijn tuin.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

truus van maaren stigter 28/06/2019

Whirlpool met bamboe afbouw

Mijn whirlpool/bad is prachtig geworden, door de afbouw met bamboe platen, die ik bij u heb gekocht. Aangezien ik een woning huur, was betegelen geen optie. Zeker een aanrader, de platen zijn bevestigd met magneten, waardoor je altijd bij het systeem kan mocht dat nodig zijn.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 101 to 120 of 742 (38 Pages)