Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

BF Buchem 19/06/2019

Trendline bamboeschermen in frame

Trendline bamboeschermen in hardhouten montageset geplaatst.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Alco en Linda Nijssen 16/06/2019

Bamboe cocktailbar

Onze bamboemat is geen schutting, maar een mooie cocktailbar geworden! Samen met de bamboe palen en een prachtig strodak helemaal in stijl. Hij moest helemaal demonteerbaar zijn om hem op het strand te krijgen voor onze BBQ Beach Party. Met de zelf geschilderde bordjes was hij helemaal af. Er zijn veel cocktails geserveerd. Een geslaagd feest!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Olena Klein 16/06/2019

Tropische vakantie gevoel in onze patio

Tropische vakantie gevoel in onze patio! Wij hebben het scherm in twee gezaagd want we hadden maar 1 m hoog nodig.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Henny van Buren 16/06/2019

Heerlijk zitten en relaxen

Een intiem plekje gecreëerd waar je heerlijk kan zitten en relaxen. Ben er heel blij mee.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Goswin Goderis 16/06/2019

Rieten terras schutting

De rieten schuttingen passen perfect op mijn terras

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Sjoerd Prins 16/06/2019

Bamboe schermen Ibiza stijl

Op vakantie naar Ibiza en daar inspiratie opgedaan. Mooie bamboe schermen gekocht en dit ervan gemaakt. Als we in de jacuzzi zitten wanen we ons weer op ons vakantie in Ibiza. De andere kant ook mooi gemaakt met een leuke plantenbak en bamboe borderrol. We zijn er erg blij mee.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Lukas Saadhoff 15/06/2019

Snelle levering

Bedankt voor de snelle levering!

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Manda Busby 15/06/2019

Oude versleten schutting weggewerkt

Voor onze oude versleten schutting deze prachtige gespleten bamboe mat geplaatst. Wat een gezellig sfeer hebben we met jullie matten kunnen creëren.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Gabe Griekspoor 13/06/2019

Mega Mikado met bamboestokken

Voor diverse activiteiten en festivals gebruiken wij graag zo veel mogelijk natuurlijk en duurzaam materiaal. Mega Mikado met bamboestokken is altijd pret, hilariteit en urenlang buitenspeelplezier voor groot en klein.

Rating
Helpful (0) Not helpful (1)

Pascal Van Haandel 11/06/2019

Bamboe pergola met waterdicht strodak

Mooie bamboe pergola gemaakt met een strodak. Bewust gekozen om een schuin dak te maken om deze waterdicht te krijgen. Aan de onderzijde gespleten bamboe en dan een dik waterdicht zeil en dan de stromatten. Al met al mooi waterdicht geworden! En een erg mooi en leuk resultaat.

Rating
Helpful (5) Not helpful (0)

f visschers 11/06/2019

Gespleten Bamboemat

Ik heb een tuinschuurtje gemaakt met donker gebeitste bamboematten. Dit is een goedkope maar functionele oplossing voor tuinkussens en gereedschap op te bergen. Heeft een warme uitstraling en is onderhoudsarm.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

H.Saffrie 11/06/2019

Lelijke oude schutting weggewerkt

Lelijke oude schutting weggewerkt met riet.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Pieter Oosterbaan 11/06/2019

Bamboemat als dak tegen de felle zon

Wij hebben een prachtige pergola gemaakt en een bamboemat gebruikt als dak tegen de felle zon. Gelijk nog achter de trampoline een bamboemat geplaatst ter vervanging van een lelijke wilgenmat. Wij zijn blij met ons nieuwe plekje in de tuin!

Rating
Helpful (0) Not helpful (1)

Marvin 10/06/2019

Degelijke kwaliteit

Super blij met het eindresultaat! De matten zijn van degelijke kwaliteit en het heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Snelle levering en dat voor een hele aantrekkelijke prijs. Erg happy mee :-)

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

wouter 10/06/2019

Bamboe veranda

De bamboe veranda is 300 cm bij 750 cm. We hebben ze aan twee punten aan het huis vast gemaakt.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ingrid Visser 10/06/2019

Tuinafscheiding

Geeft een leuke sfeer.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Peter Visser 09/06/2019

Snelle levering

Mijn 2de huiskamer alleen buiten. Mooie producten en snelle levering.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Anja Bos 09/06/2019

Bamboe boog en tikibar

Aloha. Voor ons dorpsfeest hebben we als straat gekozen voor het thema Hawaii. We hebben gespleten bamboematten gebruikt om de boog en de Tikibar mee te bekleden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Vincent Smid 09/06/2019

Hoofdboard van gehalveerde bamboe stokken

Het bed heb ik zelf gemaakt van eikenhouten balken. Ik heb een zwevend effect proberen te creëeren. We waren nog op zoek naar een passend hoofdboard. Het leek ons mooi om het hoofdboard te maken van gehalveerde bamboo stokken. Nu wanen we ons, voor ons idee, een beetje in Bali als we gaan slapen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Anita Stolk 09/06/2019

Balkon afschermen

Ik ben bezig met het afschermen van mijn balkon met behulp van gepelde rietmatten. Het is nog een work in progress, maar ik vind mijn balkon al ontzettend opknappen! Met een klein budget toch een veel gezelligere sfeer kunnen creëren en een veiliger balkon voor mijn peuter dankzij de hogere afscheiding en het afdekken van het gat tussen muur en balkonrand. Top!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 121 to 140 of 725 (37 Pages)