Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Joop van Wessel 08/06/2019

Overkapping met bamboeschermen

Nieuwe overkapping geplaatst. Samen met mijn vrouw bedacht en uitgevoerd. Bamboe is een geweldig product om mee te werken. We zijn er dan ook geweldig blij mee.
Bamboo Import Europe bedankt voor alles.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Joyce Beukenex 08/06/2019

Bamboe traprail

Ik ben super blij met het resultaat!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

arie versteeg 07/06/2019

Bamboe tuinschermen

Hierbij verzend ik foto's van onze tuin

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Martien van Zijl 06/06/2019

Bamboe muurbekleding

Ik heb een stenen schuur met veel gaten in de stenen en dit was de mooiste oplossing om deze te verbergen met mooie bamboe schermen. Het geeft een fantastische mooie look in je tuin. Plus dat de familie buren en iedereen het mooi vinden. Dan krijg je ook de vraag waar haal deze mooie bamboe schermen? En dan noem ik uiteraard bij bamboo Import in Beverwijk.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Frank Figlarz 05/06/2019

Makkelijk te verwerken

Nadat we onze eigen veranda gebouwd hadden besloten wij de tuin af te werken met jullie rietmatten. Het verwerken ervan was erg fijn en makkelijk. En het resultaat mag er wezen wat ons betreft!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Cordula Oosterhof 03/06/2019

Bamboe schuttingen met industrieel effect

Geweldig blij met onze bamboe schuttingen. We hebben ze afgewisseld met stukken Lewis plaat voor een industrieel effect!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Nel Jansen 03/06/2019

Bamboe wand

Wand geplaatst. Wat ben ik er blij mee. Nu genieten van de zomer.

Rating
Helpful (0) Not helpful (2)

Bram Teluij 02/06/2019

Waterdichte veranda met beach effect

Veranda gemaakt van kastanje palen, gespleten bamboerol voor schaduw en beach effect. Hierboven op ligt polyester golfplaat om het waterdicht te maken.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Michel van Rooijen 02/06/2019

Bamboepalen voorzien van LED verlichting

In onze achtertuin 1 wand bedekt met rietmatten, afgewerkt met halve bamboepalen. 1 wand een bamboescherm van 1 meter hoog, daarboven coniferen, afgewerkt met halve bamboepalen. Achterkant tuin tegen de schuur een afdakje van strodak. In de hele bamboepalen heb ik gaten geboord en de palen voorzien van LED verlichting.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Marjolein Harms 02/06/2019

Dakterras overkapping met bamboe

Heel blij met ons heerlijke dakterras.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Paul Rijnen 02/06/2019

Bamboe pergola met schaduwdoek

We hebben door de bamboe pergola een vierkant schaduwdoek geweven.

Rating
Helpful (0) Not helpful (1)

Joyce Duppen 02/06/2019

Bamboerek voor aardbeien

Onze aardbeienplanten stonden in potten op de grond. Vele aardbeien werden aangevreten of verrotte door regen. Ook de nieuwe uitlopers groeiden in rap tempo tussen de andere planten door. Kortom, de bakken moesten omhoog. Maar hoe doe je dat als het ook leuk moet zijn om naar te kijken?

We besloten de oplossing te vinden in een, geheel zonder schroeven gemaakt, bamboerek. Dit is simpel te maken, ook makkelijk te demonteren of te verplaatsen indien nodig. Je kunt het tevens voor (hang)planten gebruiken als je eens wat anders wil dan aardbeien. Kortom, wat je er ook in hangt, dit bamboerek is een genot om naar te kijken. En dat doen we de hele zomer lang.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Hendrik Koiter 31/05/2019

Met riet minder zicht creëren

Aangezien onze tuin aan een drukbezochte weg ligt en men vanaf die weg makkelijk door de coniferen heen de tuin kon zien. Hebben wij besloten met riet minder zicht te creëren. Het oogt helder en is makkelijk aan te plaatsen. Ook de deuren van de carport op dergelijke wijze afgeschermd.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

René Dekkers 30/05/2019

Bamboe kaarshouder

Kaarshouders gemaakt van Guadua bamboe paal

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Rob Hoekstra 30/05/2019

Bamboe dakterras

Dakterras afgezet met bamboe palen.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Danielle 29/05/2019

Mooie sfeervolle tuin

Van een lelijke groene schutting naar een mooie sfeervolle tuin. Helemaal tevreden. Krijg echt een beetje een vakantie gevoel zo in eigen tuin.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Werner Mondelaers 29/05/2019

Mijn tiki bar

Mijn tiki bar gemaakt van moso bamboe palen en gespleten bamboematten.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Peter Koers 29/05/2019

Bamboe Pergola Moso

Bedankt voor de prima service, de pergola vandaag afgemaakt en het resultaat is meer dan gaaf. Het vervangen van twee palen was echt nodig, maar jullie hebben het sportief afgehandeld en snel nieuwe geleverd. Ik kom binnenkort langs om touw op te halen, waarmee ik de hoeken etc. nog mooier kan maken.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Harry Ottjes 27/05/2019

Bamboe tuinprieel

Onderkant van een tuinprieel bekleed met bamboe.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Elly christen 27/05/2019

Bamboe schuttingen met poort

Bamboe schuttingen geplaatst met betonnen palen en onderplaten zodat de schutting niet vochtig wordt. Ook de poort tussen betonpalen geplaatst. We zijn er super blij mee en ook de kwaliteit is super. Tevens borderrollen van bamboe geplaatst om het geheel af te maken.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)
Showing 141 to 160 of 725 (37 Pages)