Menu
Your Cart

Reviews


Sort
Limit

Werner Mondelaers 29/05/2019

Mijn tiki bar

Mijn tiki bar gemaakt van moso bamboe palen en gespleten bamboematten.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Peter Koers 29/05/2019

Bamboe Pergola Moso

Bedankt voor de prima service, de pergola vandaag afgemaakt en het resultaat is meer dan gaaf. Het vervangen van twee palen was echt nodig, maar jullie hebben het sportief afgehandeld en snel nieuwe geleverd. Ik kom binnenkort langs om touw op te halen, waarmee ik de hoeken etc. nog mooier kan maken.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Harry Ottjes 27/05/2019

Bamboe tuinprieel

Onderkant van een tuinprieel bekleed met bamboe.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Elly christen 27/05/2019

Bamboe schuttingen met poort

Bamboe schuttingen geplaatst met betonnen palen en onderplaten zodat de schutting niet vochtig wordt. Ook de poort tussen betonpalen geplaatst. We zijn er super blij mee en ook de kwaliteit is super. Tevens borderrollen van bamboe geplaatst om het geheel af te maken.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Vanessa Bergsma 27/05/2019

Bar met bamboedak

Wij hebben letterlijk het vakantiegevoel naar onze achtertuin gehaald. Met een verwarmd zwembad, een echte bar met bamboedak en bamboeschuttting. Zijn we er trots op! Zekers!!!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Leo Bleumink 26/05/2019

Zoveel complimenten gekregen

Afgelopen jaar hadden we plannen onze tuin te veranderen en naar wat verschillende opties gekeken. De bamboe gezien en meteen het gevoel gekregen dat is het!!!

Nu alles klaar is zijn we echt heel erg blij met het resultaat en hebben we al zoveel complimenten gekregen!! Het geeft onze tuin een heel mooie sfeervolle uitstraling waar wij zeer van genieten.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Mariëlle Loopers 25/05/2019

Lampjes opgehangen

Inspiratie opgedaan via Pinterest en bij bambooimport.com uitgekomen om de inspiratie om te zetten naar de praktijk. De bamboe staat vast in cement, met lavendel erboven op voor een mooi afgewerkt en natuurlijk geheel. De lampjes ertussen zorgen voor de juiste sfeer. Kortom, we zijn erg blij met het resultaat.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

La Palmeraie 24/05/2019

Exotische pergola

Een exotische versie van de doorsnee pergola. Met gespleten bamboe matten als binnenbekleding, een waterdichte laag, heidmatten en bamboe sierlijsten aan de buitenkant en uiteraard bamboepalen. Laat de cocktails maar komen!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Michel Schoukens 24/05/2019

Bamboe afsluiting

Hierbij een foto van onze bamboe afsluiting.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

F.Mors 23/05/2019

De bamboe delen werken heel makkelijk en snel

Hierbij het eindresultaat van de afscheiding van gehalveerde bamboe delen. Wij zijn er heel blij mee.
De bamboe delen werken heel makkelijk en snel ook het eventueel verkorten gaat makkelijk.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

van der klij 23/05/2019

Prachtige bamboe, makkelijk te plaatsen.

Prachtige bamboe, makkelijk te plaatsen. Alleen jammer dat ze gaan scheuren. Ondanks de scheuren zijn we er superblij mee, geeft veel rust in de tuin.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Hans Janssen 22/05/2019

Privacy afscheiding voor prieel

Voor ons nieuw te bouwen prieel zochten we naar een afscheiding aan de kant van de buren t.b.v. de nodige privacy en zijn na enig zoeken uitgekomen op het bijgaande resultaat.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

K. Middelkoop 22/05/2019

Snel en simpel opgelost. We zijn er erg blij.

We zijn onze achtertuin aan het opknappen en het houthok links naast de kippenren was een doorn in ons oog.
Op deze manier hebben we 2 vlieggen in 1 klap. We zijn dat lelijke houthok kwijt en het geeft een nog gezelligere look aan onze nieuwe tuin. Snel en simpel opgelost. We zijn er erg blij.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Marleen Klink 22/05/2019

Vakantie look

Zo blij met deze look, ik waan mezelf elke dag op vakantie.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Bresser 21/05/2019

Bamboe fiets

Mijn nieuwste bamboe fiets gemaakt van jullie Moso stokken.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Noud van der Aa 20/05/2019

Bamboe steunpalen voor blauwe regen

Het dak is van gespleten bamboematten. De bamboepalen zijn steunpalen voor blauwe regen.

Rating
Helpful (1) Not helpful (0)

Lex Bras 20/05/2019

De bamboo schermen zijn fantastisch!

De bamboo schermen zijn fantastisch! Makkelijk te verwerken en fleurt de boel direct op. Aangezien de hardhouten palen al stonden hebben we de schermen bevestigd met 8mm x 20 cm draadstaal door de paal en schermen heen. Zodoende een zo goed als blinde montage en t staat als een huis.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Irene Huininga 19/05/2019

Rieten afdak

Wij hadden nogal een lelijk afdak en we wilde deze graag vernieuwen maar helaas belanden men man in het ziekenhuis. Eenmaal thuis gekomen was en is hij nog niet voldoende aangesterkt om de boel te vervangen.
Wij bedachten toen dat een rietenmat wel leuk zou staan
we krijgen veel positieve reacties en katten vinden het ook niet fijn. Dus dit blijft zo.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Guido 19/05/2019

Bamboe tuinhek

Super blij met ons bamboe tuinhek en hebben veel bekijks.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ron Grootenboer 19/05/2019

Losse halve palen gemonteerd tegen hek

Losse halve palen gebruikten gemonteerd tegen het hek aangezien we het hek over meerdere tuinen niet konden vervangen. Mooie oplossing.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)
Showing 141 to 160 of 709 (36 Pages)