H. Bervoets 13/04/2020

Mrs

Aflevering ging niet helemaal vlekkeloos. Je kunt zelf een datum kiezen, inclusief zaterdag, maar het blijkt dat alleen op maandag t/m vrijdag wordt geleverd. De wijziging die ik vervolgens op zondag deed, is niet doorgelopen, want maandag stond het pakket tegen m'n voordeur, zonder toestemming te hebben gegeven dat het pakket ergens kon worden neergezet. Gelukkig was het compleet, onbeschadigd en is het niet gestolen.

De bamboe is prima en zoals op de foto. Makkelijk te bevestigen met de mee bestelde schroeven (te veel, want achteraf gezien is om de 20 cm schroeven niet mooi). Ik vraag me wel oprecht af of de levensduur van 7 jaar wel reƫel is als ik de kwaliteit bekijk. Zeker in ons klimaat. Maar goed, voor die 20 euro is het een goede prijs-kwaliteit verhouding, denk ik.

Rating
Helpful (2) Not helpful (0)

Mirjam Huijgens 10/08/2019

Nieuwe styling voor strandhuisje

We hebben ons strandhuisje een nieuwe styling gegeven met een plafond van gespleten bamboe. We zijn er super tevreden mee!

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Ewoud Magielse 02/07/2019

Prachtig tropisch decor

Hoekje in onze tuin omgetoverd tot knusse loungehoek met gespleten bamboe op rol als achterwand. Prachtig tropisch decor voor de lange avonden.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

mulkers jozef 23/06/2019

Bamboematten tegen de onderkant van afdak

De bamboematten heb ik bevestigd tegen de onderkant van mijn afdak, goed gelukt krijg veel positive reacties ook wat het materiaal betreft. Wat moeilijk om foto's te maken meet 5x3 meter.

Rating
Helpful (0) Not helpful (0)

Pieter Oosterbaan 11/06/2019

Bamboemat als dak tegen de felle zon

Wij hebben een prachtige pergola gemaakt en een bamboemat gebruikt als dak tegen de felle zon. Gelijk nog achter de trampoline een bamboemat geplaatst ter vervanging van een lelijke wilgenmat. Wij zijn blij met ons nieuwe plekje in de tuin!

Rating
Helpful (0) Not helpful (1)