Menu
Your Cart

Beoordelingen



Sort
Limit

Jessica 03-07-2020

Nieuwe bamboe schutting ;)

Gisteren de gespeten bamboe schutting gezet. Ging heel makkelijk. Zo blij en mooi. Goede service echt top!

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Marko 26-05-2020

Bamboe schermen

5 stuks opgehaald met een prachtig resultaat

Beoordeling
Nuttig (1) Niet nuttig (0)

Marleen 22-04-2020

Zeer tevreden! Goede service

Zeer tevreden over de service. Per mail op de hoogte gehouden wanneer de matten geleverd zouden worden. De matten waren goed ingepakt. Ziet eruit zoals op de plaatjes! Iets wat witte aanslag , dit is er makkelijk af te borstelen met een stoffer en een natte doek. Heel erg tevreden! Aanrader!

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

H. Bervoets 13-04-2020

Mrs

Aflevering ging niet helemaal vlekkeloos. Je kunt zelf een datum kiezen, inclusief zaterdag, maar het blijkt dat alleen op maandag t/m vrijdag wordt geleverd. De wijziging die ik vervolgens op zondag deed, is niet doorgelopen, want maandag stond het pakket tegen m'n voordeur, zonder toestemming te hebben gegeven dat het pakket ergens kon worden neergezet. Gelukkig was het compleet, onbeschadigd en is het niet gestolen.

De bamboe is prima en zoals op de foto. Makkelijk te bevestigen met de mee bestelde schroeven (te veel, want achteraf gezien is om de 20 cm schroeven niet mooi). Ik vraag me wel oprecht af of de levensduur van 7 jaar wel reëel is als ik de kwaliteit bekijk. Zeker in ons klimaat. Maar goed, voor die 20 euro is het een goede prijs-kwaliteit verhouding, denk ik.

Beoordeling
Nuttig (2) Niet nuttig (0)

René Schouten 03-04-2020

De natuur in de tuin gehaald

Wat zijn wij blij dat wij deze Giant Bamboe poort hebben besteld... hier kan geen hardhouten poort tegenop... met deze bamboe poort hebben we voor ons gevoel geen ‘poort’ geplaatst, maar wel een stukje natuur in onze tuin gehaald!

We zijn dus heel tevreden met onze aankoop, maar we hebben ook een aanmerking. Aan de achterzijde van de poort sluiten de bamboe palen lang niet zo mooi op elkaar aan als aan de tuinzijde (zie foto’s). Voor ons geen reden om de poort niet te accepteren, maar wel een hint richting Bambooimport om hier secuurder mee om te gaan... achter wonen ook mensen zei mijn oma altijd...

Zwart beslag hadden wij nog mooier gevonden dan het RVS (want onopvallender), maar we zijn DIK tevreden... dit is de mooiste poort die wij na lang zoeken hebben kunnen vinden!

Beoordeling
Nuttig (2) Niet nuttig (0)

Amber 29-03-2020

Bamboo

Wij hebben vrijdag 2 stuks gekocht in beverwijk een hele lieve vrouw heeft ons geholpen ze hadden deze nieuw binnen gekregen extra dik super mooi wij hebben het gister op ons balkon vast gemaakt en het zit zo mooi wij gaan zeker hier nog wat bestellen

Beoordeling
Nuttig (1) Niet nuttig (0)

Laura Meijer 22-03-2020

Zeer tevreden

Mijn tuin kreeg een hele andere uitstraling door de mooie bamboematten. Eenvoudig in te korten. Binnenkort ga ik nog meer rollen bestellen voor een overkapping! Heel erg bedankt voor de goede en snelle service!

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Rob Vermeulen 18-03-2020

Mooi materiaal

De rollen kwamen wat vochtig binnen. Na met een natte stoffer schoongemaakt te hebben, kwam er een pareltje uit. 1 gebruikt als achterwand van onze boxspring. Helaas wat aan de prijs. Anders graag meer genomen.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Kim 15-03-2020

Heel mooi

Onze oude schutting voorzien van de bamboematten. We hebben deze vast geniet met een tacker, omdat we de sluitringen niet mooi vonden. De nietjes zijn niet te zien, erg mooi zo. Alleen moet ik nog een mat bij bestellen, want ze zijn korter dan 5 meter

Beoordeling
Nuttig (3) Niet nuttig (0)

F. Wiersma 05-02-2020

Hr.

1-2-2020 besteld, 4-2-2020 geleverd op onjuist adres door besteldienst. Alles door contact met Bamboo goed gekomen. Keurig verpakt. Hartelijk bedankt. Groet FW

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

H meindertsma 13-09-2019

In werkelijkheid nog mooier

Mooie zwarte bamboe schutting geplaatst. Project wat in mijn hoofd zat en in werkelijkheid nog mooier is.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Gerdez 13-09-2019

Rieten matten op balken van aanbouw

Om de golfplaten op het dak van de aanbouw aan het zicht te onttrekken heb ik eerst rieten matten op de balken gelegd Zo geeft het een mooier geheel in de aanbouw.

Beoordeling
Nuttig (1) Niet nuttig (0)

Smits 13-09-2019

Prachtige bamboeschermen

Prachtige bamboeschermen van 2.40 hoog.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Rick van de Stolpe 12-09-2019

Overkapping aan de onderkant bekleed

Met gespleten bamboe rollen van 5x2 meter de overkapping aan de onderkant bekleed. Lastig klusje maar met mooi resultaat.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Rudy Baaten 12-09-2019

Muur afgewerkt met tonkinstokken

Muur afgewerkt met tonkinstokken om zo veel mogelijk een Chinese sfeer te creëren.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Eddy veenendaal 12-09-2019

Riet gebruikt als dakbedekking

Ik heb het riet gebruikt als dakbedekking voor mijn overkapping. Eerst het riet op balken gelegd, en daar overheen plastic golfplaten om het waterdicht te maken. Ik wilde op die manier een Hawaï achtige sfeer creëeren.

Beoordeling
Nuttig (4) Niet nuttig (0)

Linda Dittman 12-09-2019

Fantastisch mooie bamboo rolgordijnen

Fantastisch mooie bamboo rolgordijnen. Het zonlicht komt er betoverend mooi doorheen gluren.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Gerrit Hoogerbrug 12-09-2019

Schuur heeft nu minder inkijk

Het oude houthok dat nu dienst doet als schuur heeft nu minder inkijk en oogt bijzonder shiny en fraai.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

philip schroth 11-09-2019

Wind en zonwering voor ons tuinhuisje

Wind en zonwering voor ons tuinhuisje.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Patrick Jelsma 08-09-2019

Bamboe balkonafscheiding

Eenvoudige en sfeervolle balkonafscheiding.

Beoordeling
Nuttig (2) Niet nuttig (4)
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 719

Ongepaste review?