Menu
Your Cart

Beoordelingen



Sort
Limit

Hanneke Boon 27-09-2021

Mooie, massieve deur

Dit jaar de tuin gerenoveerd en onder andere de poortdeur en schutting achter vervangen. De deur is massief en heeft een hele mooie, natuurlijke uitstraling. Ons oude slot paste er helaas niet in dus we gebruiken nu het slot dat is meegeleverd met de deur. Op de foto kun je het verschil voor en na beitsen goed zien.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Hanneke Boon 27-09-2021

Prachtig scherm

Dit jaar de tuin gerenoveerd en onder andere de schutting achter met poortdeur vervangen. Het was even een werkje om het scherm tussen de palen te krijgen maar het is gelukt en het ziet er allemaal prachtig uit. We hopen dat het lang mee gaat.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Hanneke Boon 27-09-2021

Bescherming voor je bamboe producten

Wij hebben dit jaar de tuin gerenoveerd en bamboeschermen opgehangen, drie pergola's gebouwd en de schutting achter met de poortdeur vervangen. Alles twee keer behandeld met de bamboe beits. Zoals je kunt zien op de foto maakt het nogal een verschil. Zal het elk jaar behandelen zodat de bamboe producten mooi blijven.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Hanneke Boon 27-09-2021

Pergola van Guadua palen

Dit jaar de tuin gerenoveerd en drie pergola's gebouwd van deze dikke Guadua palen. Daarna de beits van Bamboo import eroverheen en het stuk dat in de grond staat ingesmeerd met teer. Prachtig!

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Hanneke Boon 27-09-2021

Prachtige schermen

Van de zomer een grote tuinrenovatie gedaan. Nieuwe schutting gezet met de buren en daarop hebben wij halve bamboepanelen geplaatst. Verder hebben we drie grote pergola's gebouwd met massieve bamboepalen (in een andere kleur). Ook hebben we de schutting achter en de poortdeur vervangen. Daarna alles behandeld met de bamboe beits van bamboo import. Het was even een werkje maar we zijn er enorm tevreden mee, het ziet er prachtig uit en hopelijk gaat het vele jaren mee.

Beoordeling
Nuttig (1) Niet nuttig (0)

Petra B 18-07-2021

Heel sfeervol

Wij hebben ze bevestigd onder de overkapping, tegen een houten wand van de schuur. Ziet er prachtig uit. Houd er wel rekening mee dat er openingen zijn tussen de latjes, variërend van 2-10mm. Je kunt er dus wel doorheen kijken. In ons geval geen probleem.

Beoordeling
Nuttig (6) Niet nuttig (1)

Jonna 22-06-2021

Leuk maar breekbaar

Het ziet er leuk uit maat let wel op dat de rietmatten erg kwetsbaar zijn en dat je je verzendkosten niet terug krijgt. Ik had achteraf toch liever een gespleten bamboemat gekocht ongeveer dezelfde prijs maat minder kwetsbaar als riet. Aangezien die wel op sommige plekken beschadigd is met de post

Beoordeling
Nuttig (2) Niet nuttig (0)

Anniek 11-06-2021

Prachtige en stevige bamboemat!

Makkelijk te vast te zetten (dmv speciale schroeven en boortje). En het is heel stevig materiaal en staat ook heel mooi! Fijne en snelle service!

Beoordeling
Nuttig (4) Niet nuttig (0)

W de Jong 03-06-2021

Bamboe schermen.

Prachtige bamboe schermen.Het ziet er nog mooier uit dan op de foto. Zeer degelijk gemaakt. Tegen oude schutting geplaatst.

Beoordeling
Nuttig (4) Niet nuttig (0)

Femke 31-05-2021

Rieten rolgordijnen

Mooi grote brede rieten rolgordijnen! Maar jammer van het witte oprolkoord. Dat had echt zwart of naturel moeten zijn. En de 'rem' om het rolgordijn ingerold te houden, werkt alleen als je die met de hand induwt. Dat betekent iedere x op een krukje staan om dat te doen. Maar het ziet er prachtig uit, dus blij mee

Beoordeling
Nuttig (8) Niet nuttig (0)

Tony 30-05-2021

Tropische look

Een lelijk uitzicht met deze bamboemat geweldig weggewerkt.sfeervol en degelijk product. Makkelijk werkbaar. Aan dikke aanrader.
Speciaal compliment voor de service/call centra. De dames zijn klantvriendelijk, zeer hulpvaardig en meedenkend in oplossingen!! Klasse.

Beoordeling
Nuttig (1) Niet nuttig (0)

Jacco Weststrate 16-05-2021

Bamboe dak pergola

We hebben twee bamboematten van 2,50 x 2,50 m losgehaald en op maat gezaagd zodat ze in stukken tussen de liggers van onze taps toelopende pergola passen. Het loshalen en weer aan elkaar vastmaken gaat heel gemakkelijk met het staaldraad. Je moet even flink doorknippen, maar met een tang kun je het er terug rond buigen. Het zagen met de Japanse trekzaag ging op zich heel goed. Maar hoe meer we gezaagd hadden, des te lastiger werd het om helemaal door de stok heen te komen. Het laatste stukje hebben we dan ook nogal eens door moeten knippen.
We zijn helemaal tevreden over het resultaat. Het ziet er strak uit en is waarschijnlijk ook veel degelijker dan de wilgentakken die er eerst op lagen. Deze gingen na twee jaar doorzakken. De schermen zijn niet goedkoop, maar je hebt er wel wat moois voor!

Beoordeling
Nuttig (3) Niet nuttig (0)

Patty 24-04-2021

Geweldig spul!

Maar heel weinig nodig voor mega veel resultaat en super makkelijk aan te brengen. Ik wil voortaan niets anders meer voor bamboo spullen

Beoordeling
Nuttig (4) Niet nuttig (0)

Debby 21-04-2021

Werkt niet goed

Drie jaar geleden schutting aangeschaft, ieder jaar schutting schoongemaakt en met booster behandeld, maar eerste jaar werkte de ontgrijzer nog wel, maar nu maar op een paar plekke .

Beoordeling
Nuttig (3) Niet nuttig (2)

Rieti 26-03-2021

Goede snelle service

Voldoet aan alle verwachtingen

Beoordeling
Nuttig (1) Niet nuttig (0)

Ronald Bastiaans 02-03-2021

Bambooscherm Java zwart

Ik ben op zoek in de maten 155 breedx 200 cm hoog; Zijn deze verkrijgbaar?

Beoordeling
Nuttig (1) Niet nuttig (7)

smoes 01-01-2021

Maten van deze bamboe hekken.

Ik ben op zoek naar een paar van deze bamboe hekken, liefst in de maat van 80-90 breed en 180 hoogte. Zijn deze maten beschikbaar bij jullie, graag zie ik een antwoord hierop retour. Groet, Jan Smoes.

Beoordeling
Nuttig (1) Niet nuttig (3)

Björn 26-10-2020

Prachtig resultaat en de Bamboe schermen zijn heel eenvoudig te plaatsen.

Hierbij de voor en na situatie. Zeg nou zelf. Schitterend toch?

Beoordeling
Nuttig (1) Niet nuttig (0)

Frans Pijnenburg 19-09-2020

Hr

Vandaag laatste hand gelegd aan het wegwerken van 30 jaar oude schutting met pergola van de buren .
Hiervoor halve bamboe palen schermen gebruikt .
Super handig te plaatsen en wegen niet zoveel.
Omdat ik in de breedte een scherm ingekort heb bleven er mooie palen over om pergola mee te beklede.

Beoordeling
Nuttig (1) Niet nuttig (0)

Paul Smulders 19-09-2020

Japanse bamboe zaag

Nog een foto van het resultaat van het Japanse Ginkaku-ji gati hek met de Japanse bamboe zaag.

Attachment
Beoordeling
Nuttig (7) Niet nuttig (0)
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 747

Ongepaste review?