Menu
Your Cart

Coronavirus update! Om de veiligheid van u en onze medewerkers te verzekeren vragen we om a.u.b. zoveel mogelijk online te bestellen zodat onze showroom niet te druk bezocht wordt. Wij blijven gewoon aan huis leveren in Nederland en België! Afhalen van uw webshop afhaalorder is alleen mogelijk op afspraak (minimaal 1 dag op voorhand aangeven). Dank voor uw begrip.

Beoordelingen



Sort
Limit

René Schouten 03-04-2020

De natuur in de tuin gehaald

Wat zijn wij blij dat wij deze Giant Bamboe poort hebben besteld... hier kan geen hardhouten poort tegenop... met deze bamboe poort hebben we voor ons gevoel geen ‘poort’ geplaatst, maar wel een stukje natuur in onze tuin gehaald!

We zijn dus heel tevreden met onze aankoop, maar we hebben ook een aanmerking. Aan de achterzijde van de poort sluiten de bamboe palen lang niet zo mooi op elkaar aan als aan de tuinzijde (zie foto’s). Voor ons geen reden om de poort niet te accepteren, maar wel een hint richting Bambooimport om hier secuurder mee om te gaan... achter wonen ook mensen zei mijn oma altijd...

Zwart beslag hadden wij nog mooier gevonden dan het RVS (want onopvallender), maar we zijn DIK tevreden... dit is de mooiste poort die wij na lang zoeken hebben kunnen vinden!

Beoordeling
Nuttig (2) Niet nuttig (0)

Amber 29-03-2020

Bamboo

Wij hebben vrijdag 2 stuks gekocht in beverwijk een hele lieve vrouw heeft ons geholpen ze hadden deze nieuw binnen gekregen extra dik super mooi wij hebben het gister op ons balkon vast gemaakt en het zit zo mooi wij gaan zeker hier nog wat bestellen

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Laura Meijer 22-03-2020

Zeer tevreden

Mijn tuin kreeg een hele andere uitstraling door de mooie bamboematten. Eenvoudig in te korten. Binnenkort ga ik nog meer rollen bestellen voor een overkapping! Heel erg bedankt voor de goede en snelle service!

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Rob Vermeulen 18-03-2020

Mooi materiaal

De rollen kwamen wat vochtig binnen. Na met een natte stoffer schoongemaakt te hebben, kwam er een pareltje uit. 1 gebruikt als achterwand van onze boxspring. Helaas wat aan de prijs. Anders graag meer genomen.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Kim 15-03-2020

Heel mooi

Onze oude schutting voorzien van de bamboematten. We hebben deze vast geniet met een tacker, omdat we de sluitringen niet mooi vonden. De nietjes zijn niet te zien, erg mooi zo. Alleen moet ik nog een mat bij bestellen, want ze zijn korter dan 5 meter

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

F. Wiersma 05-02-2020

Hr.

1-2-2020 besteld, 4-2-2020 geleverd op onjuist adres door besteldienst. Alles door contact met Bamboo goed gekomen. Keurig verpakt. Hartelijk bedankt. Groet FW

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

H meindertsma 13-09-2019

In werkelijkheid nog mooier

Mooie zwarte bamboe schutting geplaatst. Project wat in mijn hoofd zat en in werkelijkheid nog mooier is.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Gerdez 13-09-2019

Rieten matten op balken van aanbouw

Om de golfplaten op het dak van de aanbouw aan het zicht te onttrekken heb ik eerst rieten matten op de balken gelegd Zo geeft het een mooier geheel in de aanbouw.

Beoordeling
Nuttig (1) Niet nuttig (0)

Smits 13-09-2019

Prachtige bamboeschermen

Prachtige bamboeschermen van 2.40 hoog.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Rick van de Stolpe 12-09-2019

Overkapping aan de onderkant bekleed

Met gespleten bamboe rollen van 5x2 meter de overkapping aan de onderkant bekleed. Lastig klusje maar met mooi resultaat.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Rudy Baaten 12-09-2019

Muur afgewerkt met tonkinstokken

Muur afgewerkt met tonkinstokken om zo veel mogelijk een Chinese sfeer te creëren.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Eddy veenendaal 12-09-2019

Riet gebruikt als dakbedekking

Ik heb het riet gebruikt als dakbedekking voor mijn overkapping. Eerst het riet op balken gelegd, en daar overheen plastic golfplaten om het waterdicht te maken. Ik wilde op die manier een Hawaï achtige sfeer creëeren.

Beoordeling
Nuttig (2) Niet nuttig (0)

Linda Dittman 12-09-2019

Fantastisch mooie bamboo rolgordijnen

Fantastisch mooie bamboo rolgordijnen. Het zonlicht komt er betoverend mooi doorheen gluren.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Gerrit Hoogerbrug 12-09-2019

Schuur heeft nu minder inkijk

Het oude houthok dat nu dienst doet als schuur heeft nu minder inkijk en oogt bijzonder shiny en fraai.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

philip schroth 11-09-2019

Wind en zonwering voor ons tuinhuisje

Wind en zonwering voor ons tuinhuisje.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Patrick Jelsma 08-09-2019

Bamboe balkonafscheiding

Eenvoudige en sfeervolle balkonafscheiding.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (3)

Johan Bakker 07-09-2019

Bamboe leuningen

Bamboe leuningen van gemaakt.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Henk Zwemer 05-09-2019

Bamboemat op het terras

Vorige week heb ik jullie bamboemat (250x200 bxh) gemonteerd op het terras van onze zoon. Het buiten terras(je) was een grijze betonnen wand, de scheiding tussen de buren.
Nadat ik jullie mat had gemonteerd was zijn terrasje veel warmer van aanzicht. We zijn er erg blij mee, misschien willen we het nog wel uitbreiden met bamboe, de tijd zal het bepalen. Ik vond het zelf, een fijn en mooi product om het te monteren.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Carin 02-09-2019

Bamboe rooftop

We hebben onze rooftop afgezet met bamboe, waardoor wij een prachtig uitzicht hebben, met een rustgevend karakter.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Andrea stuut 28-08-2019

Ibiza wijn bar

Mijn eigen ibiza wijn bar! Zo blij mee.

Beoordeling
Nuttig (1) Niet nuttig (0)
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 715

Ongepaste review?