Menu
Your Cart

Beoordelingen



Sort
Limit

H meindertsma 13-09-2019

In werkelijkheid nog mooier

Mooie zwarte bamboe schutting geplaatst. Project wat in mijn hoofd zat en in werkelijkheid nog mooier is.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Gerdez 13-09-2019

Rieten matten op balken van aanbouw

Om de golfplaten op het dak van de aanbouw aan het zicht te onttrekken heb ik eerst rieten matten op de balken gelegd Zo geeft het een mooier geheel in de aanbouw.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Smits 13-09-2019

Prachtige bamboeschermen

Prachtige bamboeschermen van 2.40 hoog.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Rick van de Stolpe 12-09-2019

Overkapping aan de onderkant bekleed

Met gespleten bamboe rollen van 5x2 meter de overkapping aan de onderkant bekleed. Lastig klusje maar met mooi resultaat.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Rudy Baaten 12-09-2019

Muur afgewerkt met tonkinstokken

Muur afgewerkt met tonkinstokken om zo veel mogelijk een Chinese sfeer te creëren.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Eddy veenendaal 12-09-2019

Riet gebruikt als dakbedekking

Ik heb het riet gebruikt als dakbedekking voor mijn overkapping. Eerst het riet op balken gelegd, en daar overheen plastic golfplaten om het waterdicht te maken. Ik wilde op die manier een Hawaï achtige sfeer creëeren.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Linda Dittman 12-09-2019

Fantastisch mooie bamboo rolgordijnen

Fantastisch mooie bamboo rolgordijnen. Het zonlicht komt er betoverend mooi doorheen gluren.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Gerrit Hoogerbrug 12-09-2019

Schuur heeft nu minder inkijk

Het oude houthok dat nu dienst doet als schuur heeft nu minder inkijk en oogt bijzonder shiny en fraai.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

philip schroth 11-09-2019

Wind en zonwering voor ons tuinhuisje

Wind en zonwering voor ons tuinhuisje.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Patrick Jelsma 08-09-2019

Bamboe balkonafscheiding

Eenvoudige en sfeervolle balkonafscheiding.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Johan Bakker 07-09-2019

Bamboe leuningen

Bamboe leuningen van gemaakt.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Henk Zwemer 05-09-2019

Bamboemat op het terras

Vorige week heb ik jullie bamboemat (250x200 bxh) gemonteerd op het terras van onze zoon. Het buiten terras(je) was een grijze betonnen wand, de scheiding tussen de buren.
Nadat ik jullie mat had gemonteerd was zijn terrasje veel warmer van aanzicht. We zijn er erg blij mee, misschien willen we het nog wel uitbreiden met bamboe, de tijd zal het bepalen. Ik vond het zelf, een fijn en mooi product om het te monteren.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Carin 02-09-2019

Bamboe rooftop

We hebben onze rooftop afgezet met bamboe, waardoor wij een prachtig uitzicht hebben, met een rustgevend karakter.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Andrea stuut 28-08-2019

Ibiza wijn bar

Mijn eigen ibiza wijn bar! Zo blij mee.

Beoordeling
Nuttig (1) Niet nuttig (0)

Nico de Haan 28-08-2019

Bamboe zonwering

De bamboe rolgordijnen dienen bij ons als zonwering, even op maat gezaagd met een prachtig resultaat.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Sana Sini 25-08-2019

Bamboe lunchroom

Een lunchroom met bamboe decoratie.

Beoordeling
Nuttig (1) Niet nuttig (0)

Ineke 19-08-2019

Bamboeschermen in houten lijst

Bamboeschermen in houten lijst gezet.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Mevr. J.G. Devilee 18-08-2019

Bamboe afscheiding

Na een vreselijke brand te hebben gehad op 16-06-2019. Ben ik bijna klaar. Leuk idee van jullie.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (1)

CB G 18-08-2019

Schutting staat er strak bij

Schutting staat er strak bij, verder nog een houtopslag, een opstelplaats voor plastic en rest afval en twee potten bekleed waar sinds vanochtend planten in staan.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Rob Kramer 17-08-2019

Mooi afgewerkt balkon

Een mooi afgewerkt balkon met dito prachtig bamboe. Gevoel van natuurlijke rust en balans.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 709

Ongepaste review?