Menu
Your Cart

Beoordelingen



Sort
Limit

Ellen 11-04-2019

Bamboematten Nigra 180 x 180

Zwarte Bamboematten besteld en zijn netjes afgeleverd.
Prachtige bamboematten, super blij mee !
Tweede bestelling is inmiddels ook geplaatst.
Wij zijn zeer tevreden.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Joke van Dijk 31-03-2019

Bamboe balkonschermen

Bamboematten gebruikt op het balkon.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Ron 31-03-2019

Bamboe buitenmuur

De buitenmuur van onze schuur begon lelijk te worden, met deze bamboe achtergrond hebben we een knus hoekje gecreëerd! 2 spotjes zorgen in de avond voor de juiste sfeer! Super blij mee. Mooi product om mee te werken.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Smart Inventory 30-03-2019

Great bamboo screen

The bamboo looks great!

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Puurjacco 30-03-2019

Whitewash bamboemat

Strandtentje aan het Veluwemeer met whitewashed bamboe voor extra sfeer en uitstraling.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

jeffrey Hennevelt 29-03-2019

Bamboe lamp

Ik heb tijdje geleden bamboe bij jullie bestelt en wil jullie even laten zien wat ik er van gemaak hebt. Vrienden en familie willen er ook 1 dus zal nog meer gaan bestellen bij jullie dank je wel!



Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Ronald Vloet 24-03-2019

Keurig dicht

36 meter in 1 dag keurig dicht, mensen langs de weg completeerde ons met het prachtige resultaat! Super!

Ik gebruikte voor de montage op het betonijzer binddraad en een bundel apparaat wat ook gebruikt wordt bij vloerverwarming, super handig en veel tijd winst.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Elysia Renneau 22-03-2019

Heerlijk vakantiegevoel

Door onze buurvrouw die telkens weer over de muur kwam klagen op warme zonnige dagen dat onze kinderen te luidruchtig waren in haar "oren" en haar kinderen zo niet konden slapen, trampoline springen mocht niet, een avond drinkje op terras mocht niet, voetballen in de tuin mocht niet enz, had ik besloten om mijn tuin tijdelijk af te sluiten op een zo goedkoop mogelijke manier omdat het budget het niet toeliet om houten panelen te zetten.

En wat ben ik blij met het resultaat!! Het oogt zeer mooi en geeft een heerlijk vakantiegevoel! De bamboe is zeer stevig en zet zich heel gemakkelijk, dit had ik niet verwacht omdat op de site een produkt meestal heel mooi wordt voorgesteld om goed te kunnen verkopen, maar ik heb tegen alle verwachtingen in voor 1 keer geluk dat het product in werkelijkheid ook echt is zoals het werd voorgesteld. Ik hoop dat ik voor de komende 6 jaar gesteld ben met deze mooie omheining vooraleer ik weer aan panelen moet denken. Ik vrees zelfs dat panelen nooit hetzelfde effect zullen geven als de bamboe.

Ik kom zeker nog eens terug bij jullie!

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Ferry Koreman 22-03-2019

Omlijsting verticale tuin

Verticale tuin 2x1m prachtig omlijst met zwarte bamboe.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Suzanne Tulp 16-03-2019

Bamboe tuinafscheiding

Ook in Frankrijk staat nu schutting van bamboo import.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Thys Johnny 10-03-2019

Heel simpel te monteren

Heel simpel te monteren en of aan te passen in hoogte en breedte.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Jean FREIER 07-03-2019

Bamboe bij vijver

Heel goede bamboe ideaal voor mijn waterpartij.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Ferry Koreman 06-03-2019

Terras met lelijke haag omgetoverd!

Een klein terras met lelijke haag omgetoverd in een idyllisch mooi plekje om te relaxen.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Frank Middelhoek 06-03-2019

Strandpaviljoen inrichting

Voor het strandpaviljoen de Blue Lagoon in Scheveningen hebben wij veel bamboe gebruikt in de totale inrichting. Alle items zijn in onze werkplaats bedacht en gebouwd en daarna op locatie afgewerkt en geinstalleerd. De foto's zijn genomen tijdens de installatie.........
Wilt u meer informatie ? Neem dan gerust contact met ons op: www.studiolivier.nl

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Thomas Dijkstra 01-03-2019

Bamboe palen voor terrarium

Goeiedag, afgelopen dinsdag bij jullie in de winkel geweest voor een aantal bamboe palen voor mijn terrarium. Overigens een goeie en leuke ervaring geweest om bij jullie geweest te zijn!

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Françoise Redelaar 28-02-2019

Bamboe muurbekleding

Halfronde bamboepalen bij jullie besteld om afdakje van onze lelijke oude schuur op te pimpen. Super blij met het resultaat!!

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Bart Van de Walle 26-02-2019

Bamboe leilind-project

Bedankt voor de goede service bij het mooie materiaal! Het maakt ons mogelijk om een ​​alternatief te maken voor ons leilinde-project.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Linda Lokken 25-02-2019

Beursstand

Strodak gebruikt voor beursstand.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

Bernd Holties 24-02-2019

Bamboe zonnehoekje

10 meter gespleten bamboe bevestigd tegen een lelijke muur. Ons zonnehoekje is klaar voor het voorjaar.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)

toninim 11-02-2019

Excellent quality

The quality of BAMBOO JAVA BLACK is excellent.

Beoordeling
Nuttig (0) Niet nuttig (0)
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 462

Ongepaste review?